powered by

Προς δημιουργία Φαρμακευτικού - Τεχνολογικού Πάρκου η Πάφος

Τη στήριξη του στην δημιουργία Φαρμακευτικού και τεχνολογικού Πάρκου  δηλώνει με επιστολή του στον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου ο Υπουργός Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου, με επιστολή του Υπουργού  Γιώργου Λακκοτρύπη προς τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου   κ. Ανδρέα Δημητριάδη δηλώνεται η στήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για την δημιουργία του Φαρμακευτικού Τεχνολογικού Πάρκου στην Πάφο. 

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να αναδειχθεί η Επαρχία της Πάφου ως ερευνητικό και αναπτυξιακό κέντρο αφού θα καταπιάνεται με την έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.
Συνεχίστηκε η αύξηση στις τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025-Οι μεταβολές σε κατοικίες και διαμερίσματα
Απαντά στο Δήμο Στροβόλου για τα έργα €1 δις το Υπουργείο Εσωτερικών-«Αβάσιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»