Powered by

Με το δεξί μπήκε ο Σεπτέμβρης για το ΧΑΚ

Με θετικό πρόσημο υποδέχτηκε το Σεπτέμβριο το Χρηματιστήριο, με το Γενικό Δείκτη να καταγράφει άνοδο 0,62% κλείνοντας στις 76,50 μονάδες.
 
Σε εβδομαδιαία βάση ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε κέρδη σε ποσοστό 0,56%.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 45,99 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη σε ποσοστό 0,77%. Η αξία των συναλλαγών περιορίστηκε στα €470.613.            
 
Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, με κέρδη έκλεισαν η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 0,02%, η Εναλλακτική Αγορά σε ποσοστό 1,38% και τα Ξενοδοχεία σε ποσοστό 2,90%. Ζημιές 0,03% παρουσίασαν οι Επενδυτικές.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €426.679 (άνοδος 0,69% - τιμή κλεισίματος €2,92). Ακολούθησαν οι μετοχές της Tsokkos Hotels (άνοδος 1,23% - τιμή κλεισίματος €0,16), της CCC Tourist Enterprises με €4.595 (άνοδος 2,50% - τιμή κλεισίματος €0,04), της Πετρολίνα με €3.957 (άνοδος 2,50% - τιμή κλεισίματος €1,23) και της Cyprus Trading Corporation με €3.515 (άνοδος 9,84% - τιμή κλεισίματος €0,268).
 
Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 10 κινήθηκαν ανοδικά, 7 πτωτικά και 6 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 162.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πήραν αναβολή οι πολλαπλές συντάξεις... Στην τελευταία συνέδρια της Ολομέλειας πριν τις διακοπές το θέμα
Με μικρή άνοδο έκλεισε την Πέμπτη το ΧΑΚ
Παράταση αδειοδότησης βιομηχανικών εκπομπών χωρίς πολεοδομικές άδειες έως το τέλος του 2029
Ετήσια υποχώρηση 9,5% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο
Αρνητικός ο πληθωρισμός για δεύτερο συνεχόμενο μήνα-Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Επενδύει €2,8 δισ. σε 94 έργα η Κομισιόν, χρηματοδότηση και στην Κύπρο
ΚΕΒΕ και Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ελλάδας αποχαιρέτησαν τον Έλληνα Πρέσβη
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Μνημόνιο συνεργασίας για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό υπέγραψαν Κύπρος και Ελλάδα-Πού αποσκοπεί
Απογοήτευση ΕΟΑΛ για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής εκτός επαρχίας Λάρνακας-«Να αναθεωρήσει η κυβέρνηση»