powered by

Νέο γραφείο της Leptos Estates στην καρδιά του λιμανιού της Πάφου

Η Leptos Estates, κορυφαία αναπτυξιακή Εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του 25ου γραφείου Πωλήσεων και Πληροφοριών στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του λιμανιού της Πάφου.

Το νέο state-of-the-art γραφείο, αποτελεί τη συνεχή στρατηγική της Leptos Estates για την αναδιοργάνωση και επέκταση των δραστηριοτήτων της τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Το γραφείο το οποίο βρίσκεται στην πιο τουριστική περιοχή της Κύπρου, στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, προσφέρει στους περαστικούς τουρίστες καθώς και στους ντόπιους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία, την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου Λεπτός σε προνομιούχες  τοποθεσίες δίπλα στις αμμώδεις παραλίες της Πάφου . Τα θετικά αποτελέσματα των πωλήσεων ήταν προφανή από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του γραφείου το οποίο η Εταιρεία σκοπεύει να  προωθήσει σαν ένα από τα πιο αποτελεσματικά γραφεία πωλήσεων ακινήτων στην Κύπρο.

Η Leptos Estates, με πάνω από πενηνταεφτά χρόνια εμπειρίας, διαθέτει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Κύπρο όσο και στα Ελληνικά νησιά, με περισσότερες από 325 μεγάλες αναπτύξεις αποτελούμενες από διαμερίσματα, ανεξάρτητες κατοικίες, μεζονέττες, καθώς επίσης και παραθαλάσσιες εξοχικές επαύλεις.

Δειτε Επισης

Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate