Original Marines: Διασκέδασε το κοινό και χάρισε δώρα

Τα Original Marines στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ‘Original Summer Tour’ διασκέδασε το κοινό με 4 ξεχωριστές εκδηλώσεις στις παραλιακές πόλεις του νησιού, προσφέροντας δώρα σε όλη την οικογένεια και διοργανώνοντας παιχνίδια στον παλμό του καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 8/7 στο King’s Avenue Mall στην Πάφο, στο κατάστημα Original Marines, στις 16/7 στο Iguana στη Λάρνακα, παραλία Mackenzie, στις 22/7 στο Fasouri WaterPark Watermania στη Λεμεσό και στις 30/7 στην παραλία Vrissiana στον Πρωταρά.      

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τα Original Marines προσέφεραν δώρα στους παρευρισκομένους, καθώς και ένα δωροκουπόνι αξίας €10, για να το αξιοποιήσουν στις επόμενες αγορές τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με καλοκαιρινά live links αλλά και να κερδίσουν γουστόζικα δώρα για την παραλία Original Marines με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι ‘μάντεψε το συνδυασμό’. 

Τα Original Marines που ντύνουν τα παιδιά μας από το 2007 με 4 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, σύντομα έρχονται και στη Λάρνακα με νέο outlet στον κυκλικό κόμβο Αραδίππου με μειωμένες τιμές ολόχρονα μέχρι 70%!
 
Η άνεση στην εφαρμογή, οι επιλογές για κάθε δραστηριότητα και στιγμή στη ζωή των παιδιών, είναι αυτά που ξεχωρίζουν τα Original Marines και τους κέρδισαν μια θέση στις καρδιές τόσων γονιών στην Κύπρο.
 
Οι συλλογές περιλαμβάνουν και κομμάτια με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για να νιώθουν χαρά κάθε στιγμή που τα φοράνε, αλλά χαρούμενοι θα είναι και οι γονείς που θα βλέπουν τα παιδιά τους καλοντυμένα.   

Παράλληλα, τα Original Marines, γνωρίζοντας την ανάγκη των γονιών να φροντίζουν με τα καλύτερα για το ρουχισμό των παιδιών τους σε συμφέρουσες τιμές, δημιούργησαν το σχέδιο ανταμοιβής Original Stars, όπου με κάθε αγορά ο καταναλωτής συλλέγει αστέρια  με την ευκαιρία να κερδίσει δωροκουπόνια αξίας μέχρι και 350 ευρώ για τις επόμενες αγορές του!

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)