Powered by

The Breakfast Lovers

Οι σπουδές τους στο εξωτερικό έφεραν τη μαγειρική στη ζωή τους, με πειραματισμούς για αρκετές ώρες στην κουζίνα για καινούργιες συνταγές και πιάτα, που θέλησαν αργότερα να μοιραστούν με όλο τον κόσμο. Δήμητρα και Σταύρη, The Breakfast Lovers. Μέσω του blog τους και των events που διοργανώνουν μας κερνάνε, τι άλλο; Πρωινό! 
 
Το υγιεινό πρόγευμα ήταν πάντα μέρος της καθημερινότητάς τους. Για να μοιραστούν τις ιδέες τους με τον υπόλοιπο κόσμο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το blog, The breakfast lovers, και έτσι οι δύο φίλες, Σταύρη και Δήμητρα, έκαναν μαζί το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα. Σημαντικό ρόλο στη συνεργασία τους έπαιξαν και οι σπουδές της κάθε μιας. Από τη μία η Σταύρη έχει σπουδάσει διατροφολογία, με μεταπτυχιακό στην κλινική διατροφή και τη διαχείριση του διαβήτη, ενώ η Δήμητρα ακολούθησε business economics με μεταπτυχιακό στο financial services management. Έτσι το κομμάτι της διατροφικής ενημέρωσης καλύπτεται από τη Σταύρη, ενώ το διαχειριστικό και το δημιουργικό από τη Δήμητρα. 

Το να συνεργάζονται δύο φίλες είναι ταυτόχρονα εύκολο αλλά και δύσκολο, σύμφωνα με τις ίδιες: «Από τη μία είναι πολύ ωραίο και πιο ευχάριστο να εργάζεσαι και να δημιουργείς με άτομα που έχεις επικοινωνία, πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι. Από την άλλη, όμως, είναι δύσκολο να διατηρούνται οι ισορροπίες, όταν τύχει να προκύψουν διαφορές». 

Μετά το blog αποφάσισαν να κάνουν ένα ακόμη βήμα. Να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις, προσφέροντας πρωινό: «Τα events στα οποία λάβαμε μέρος προέκυψαν μετά από μια άψογη συνεργασία με άλλες ομάδες, όπως αυτή του Old Market Street με το pop-up brunch και του Form Active wear με το ΗΙIΤ me in Style. Αν και ο κύριος μας στόχος ήταν και παραμένει η προβολή των ιδεών μας, μέσα από τις διαφορετικές ενότητες του blog, αλλά και η ανάπτυξη του αναγνωστικού μας κοινού, επεκταθήκαμε στην πορεία μέσα από την ετοιμασία υγιεινών προγευμάτων και σνακ, για τις ανάγκες διαφόρων μικρών εκδηλώσεων, ανάλογα με τις απαιτήσεις και το concept τους». 

Ταυτόχρονα, στα πλάνα τους είναι να συνεργαστούν με μέρη που προσφέρουν πρόγευμα ή brunch, δίδοντας ιδέες ανανέωσης των μενού. Στο μέλλον, μάλιστα, εύχονται να αποκτήσουν το δικό τους breakfast, στο οποίο θα σερβίρουν όλα όσα προτείνουν στο blog. Τι περιλαμβάνει, τελικά, ένα σωστό πρόγευμα; «Ένα πλήρες πρωινό πρέπει να περιλαμβάνει δημητριακά ολικής άλεσης, γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και φρούτα ή λαχανικά», τονίζουν. Αγαπημένη συνταγή της Δήμητρας είναι τα τηγανητά αυγά στο ψωμί με πέστο λαχανίδας και της Σταύρης το porridge με φρούτα, κακάο και maple syrup. Δεν μπορούν, επίσης, να πουν όχι η Δήμητρα στο french toast με φρέσκα φρούτα και η Σταύρη στο κρουασάν βουτύρου με γέμιση. 
 

Δειτε Επισης

Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η IndiGo Αirlines-Οι σχεδιασμοί της εταιρείας
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Ξεκινά απευθείας πτήσεις και από το αεροδρόμιο Πάφου η Wizz Air-Προορισμός το Γερεβάν
Σημαντικές διακρίσεις για το City of Dreams Mediterranean στα MUSE Hotel Awards 2025
Σημαντική διάκριση για την Louis Travel Ltd-Έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Green Offices
Νέα Υόρκη: Οι πολιτικές Τραμπ διώχνουν τους τουρίστες-Πτωτική αναθεώρηση στις προβλέψεις
Leptos Calypso Hotels: Ανεβασμένοι τζίροι, προσέλκυση νέων αγορών και απόδοση των ανακαινίσεων
Κερδίστε μία αξέχαστη εμπειρία στο πολυτελές Azia Resort and Spa