powered by

ΧΑΚ: Αναστολή των τίτλων Φάρμας Ρένος Χατζηιώαννου και Modestou Sound & Vision

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του ημερομηνίας 12 Μαΐου 2017, ανακοινώνει την αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων των εταιρειών Φάρμα Ρένος Χατζηιώαννου Δημόσια Εταιρεία Λτδ και Modestou Sound & Vision Public Company Ltd με βάση το άρθρο 183 του Νόμου του ΧΑΚ λόγω μη υποβολής και δημοσιοποίησης της Ετήσιας Οικονομικής τους Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 31/12/2016. Η αναστολή διαπραγμάτευσης θα ισχύει από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης Πολιτικής του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου σύμφωνα με την οποία εάν Εκδότης δεν συμμορφωθεί εντός 3 μηνών από την ημερομηνία μετάταξης των τίτλων του στην Αγορά Επιτήρησης, ως αποτέλεσμα της μη υποβολής και δημοσιοποίησης των οικονομικών του αποτελεσμάτων, τότε το Χρηματιστήριο θα προχωρεί με αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων της εκδότριας εταιρείας (εγκύκλιος ΧΑΚ 3-2015 ημερομηνίας 13/7/2015 με θέμα «Πολιτική ΧΑΚ αναφορικά με την αναστολή και διαγραφή αξιών στις Αγορές του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου»).

Σημειώνεται ότι η εν λόγω απόφαση, έχει επικυρωθεί από το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου και θα έχει ισχύ για διάστημα 2 μηνών. 

Νοείται ότι η αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων των εταιρειών θα αρθεί, όταν και εφόσον υποβληθεί η Ετήσια Οικονομική τους Έκθεση για το έτος που έληξε στις 31/12/2016.

Δειτε Επισης

Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Κάποιες ειδοποιήσεις είναι καλύτερο να τις αγνοείς...Καμπάνια ενημέρωσης Συνδέσμου Τραπεζών powered by Mastercard
Όλι Ρεν (EKT): Ναι σε νέα μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο αν το δικαιολογούν οι προβλέψεις
Αναστέλλεται λόγω squeeze out η διαπραγμάτευσης της μετοχής της Ελληνικής Τράπεζας στο ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Πόσες επιπλέον μετοχές απέκτησε μέσω του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών
Eurobank-Ελληνική: Φουλ ρυθμοί για την συγχώνευση και αποφάσεις για το όνομα της ενοποιημένης τράπεζας
Ελληνική Τράπεζα: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2025 με κέρδη ύψους €45 εκατ. το πρώτο τρίμηνο
Πράσινο Κεφαλαιαγοράς στο squeeze out και στην Eurobank το 100% της Ελληνικής
Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών
Σε κέρδη 4,5 δις ευρώ στοχεύουν οι ελληνικές τράπεζες το 2025