Powered by

Προς υλοποίηση η κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην Πάφο

Θέματα που απασχολούν το Δήμο Γεροσκήπου συζήτησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης κατά τις επαφές του με το Τμήμα Δημοσίων Έργων  και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στη Λευκωσία.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως στο Τμήμα Δημοσίων Έργων συζητήθηκε το θέμα των κυκλικών κόμβων που βρίσκονται ο ένας παρά την πολιτιστική κίνηση Γεροσκήπου και ο δεύτερος παρά το  παλιό ΚΕΝ Γεροσκήπου. Συζήτησε επίσης και το οδικό δίκτυο μήκους περίπου 500 μέτρων που συνδέει το αεροδρόμιο Πάφου με την παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, είπε ο κ. Παυλίδης, αποφασίστηκε όπως αρχές Οκτωβρίου προχωρήσουν τα Δημόσια Έργα στην προκήρυξη προσφορών  με στόχο την προώθηση και υλοποίησης της κατασκευής των συγκεκριμένων έργων.

Αυτά τα τρία έργα, συμπλήρωσε, έχουν ενταχθεί στους προϋπολογισμούς του Κράτους και τα Δημόσια Έργα θα προκηρύξουν προσφορές την 2η εβδομάδα Οκτωβρίου.

Σε σχέση με τις επαφές του με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού,  ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως συζητήθηκε κατά πόσο είναι δυνατό να προχωρήσει η Τοπική Αρχή στην κατεδάφιση του υφιστάμενου κέντρου στη Δημοτική Πλαζ Γεροσκήπου με στόχο την κατασκευή ενός σύγχρονου  χώρου στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Στόχος μας, είπε, είναι η αναβάθμιση της παραλιακής περιοχής και η δημιουργία ενός νέου κέντρου στη Δημοτική Πλαζ της Γεροσκήπου που να είναι ελκυστικό για όλους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απώλειες κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Σε επαγρύπνηση για τον σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα ο ΠΔΣ-Παρακολουθεί στενά τις δικαστικές διαδικασίες
Μ. Παναγιώτου: Λύση υδατικού εντός τριετίας-Δρομολογείται η κατασκευή δύο μονάδων αφαλάτωσης
Μ. Παναγιώτου: Ενίσχυση λαϊκών αγορών με δίκαιες τιμές και μεγαλύτερη διαφάνεια-Προτεραιότητα για την αγροτική μας πολιτική
Οι πρωτοβουλίες και στόχοι του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Η.Β.-Παρουσιάστηκαν στον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου
Άνοδο κατέγραψε το ΧΑΚ τη Δευτέρα
Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Στα 55.490 άτομα η απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Απρίλιο
Αναβαθμισμένες αγρομετεωρολογικές υπηρεσίες στη διάθεση των παραγωγών
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία