powered by

Ενισχύει την παρουσία της στην Ιορδανία η Leptos Estates

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία της Leptos Estates σε διεθνείς εκθέσεις ακινήτων και επενδυτικά σεμινάρια σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ιδιαίτερα με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις και σεμινάρια για ακίνητα στην Ιορδανία τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Αμμάν τις τελευταίες εβδομάδες.

Η δυναμική παρουσία της Leptos Estates μαζί με το ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων της στην όμορφη Κύπρο και την καταπληκτική Ελλάδα κατάφεραν να προσελκύσουν την προσοχή μεγάλων κτηματομεσιτών, δυναμικών επενδυτών και εκατοντάδων αγοραστών ακινήτων. Η Leptos Estates, μέσα από αυτές τις εκθέσεις και σεμινάρια, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο επιχειρηματικών συνεργασιών μαζί με μια μοναδική πελατεία.

Ο Διευθυντής πωλήσεων της Leptos Estates για την Ιορδανία Γιάννης Πιερίδης  δήλωσε χαρακτηριστικά «Η παρουσία μας στην Ιορδανία χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Καταβάλλουμε  μεγάλες προσπάθειες προβολής για ανάδειξη όχι μόνο της εταιρίας μας, αλλά της   Κύπρου και των Ελληνικών νησιών γενικότερα. Παράλληλα ο Όμιλος μας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επένδυσης και αγοράς σε αναγνωρισμένα έργα υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να ανοικοδομήσουμε τις υπάρχουσες αγορές και να δημιουργήσουμε νέες. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού στην Κύπρο και τα Χανιά στην Ελλάδα έχουν γίνει πρόσφατα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για αγοραστές και επενδυτές από την Μέση Ανατολή οι οποίοι προσελκύονται από την αγορά μιας μόνιμης κατοικίας ή ακόμα για διακοπές αλλά και επενδύσεις».

Δειτε Επισης

Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025