Νέο μεγάλο Coffeehouse στη Λευκωσία

Το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου, διεξάχθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του όγδοου μέλους της πρώτης κυπριακής αλυσίδας καφέ, Coffeehouse. Παρευρέθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, φίλοι και συνεργάτες της Coffeehouse, καθώς και στελέχη των κυπριακών media.

Η Coffeehouse είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια έχει επιτύχει να ανοίξει οκτώ συνολικά καταστήματα, πέντε στην Κύπρο και τρία στην Αθήνα. Το όγδοο κατά σειρά μέλος της αλυσίδας Coffeehouse στην οδό Γ. Κρανιδιώτη και Πάργας 9 στη Λευκωσία, είναι το πιο μεγάλο σε μέγεθος και η ναυαρχίδα της αλυσίδας, όπου εκεί δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχτούν όλα τα στοιχεία του brand. Ένας χώρος, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το πράσινο, ιδανικός για να χαλαρώσει κάποιος, απολαμβάνοντας καφέ, φτιαγμένο από τους άριστα εκπαιδευμένους barista, φρέσκους χυμούς και φρεκοψημένα εδέσματα.

Σημαντικό στοιχείο στο χώρο του Coffeehouse Λευκωσία, είναι το "Mixologist corner". Λειτουργεί καθημερινά μετά τις 17:00 προσφέροντας κλασικά καθώς και signature cocktail με βάση τον καφέ, όπως το Cold Brew Margarita και το Cold Brew Mojito φτιαγμένα από τον Mixologist της Coffeehouse.

Πρωταγωνιστής στα Coffeehouse είναι ο καφές. Επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ, εκπαιδεύουμε άριστα τους barista μας, ώστε στον πελάτη να φτάνει πάντα το τέλειο ρόφημα καφέ, είτε αυτό είναι Espresso, Freddo Cappuccino ή ακόμα ο εκλεκτός cold brew καφές μας.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου οργανώθηκε το πρόγευμα “Breakfast in the City” όπου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της από τον κόσμο της γεύσης και της μόδας, ξεκίνησαν την μέρα τους, με καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς detox, δροσερά ροφήματα και φρεσκοψημένα πρωινά εδέσματα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερο για τον ποιοτικό καφέ, τη διαδικασία παραγωγής και παρασκευής του και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Coffeehouse.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, εκπρόσωποι των ΜΜΕ γνώρισαν από κοντά το νέο κατάστημα και τα προϊόντα της Coffeehouse. Κατά τη διάρκειά του, τα μέλη της διευθυντικής ομάδας της Coffeehouse, έκαναν μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας και αναδρομή στην ιστορία της από την ίδρυση της μέχρι τώρα. Οι προσκεκλημένοι, δοκίμασαν ροφήματα από το μενού της Coffeehouse καθώς και τον καφέ Cold Brew της Coffeehouse, απόλαυσαν υγιεινά σνακ, φτιαγμένα με το πράσινο τσάι Matcha και ενημερώθηκαν για τη έναρξη λειτουργίας και την φιλοσοφία του Mixologist Corner.

Δειτε Επισης

Ανοίγει η Μακαρίου...Οι νέες ρυθμίσεις με την πλειοψηφική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας
Toyota: Κατασκευάζει κορυφαία μοντέλα με ρίζες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό
CP Herbalist και Columbia Confectionery επιστρέφουν μόνιμα στο My Mall Limassol
Πολυκαταστήματα ERA: Με ποσοστό 16,67% μπαίνει στην Gencom η Φάις, συμφερόντων της οικογένειας Πολιτικός
Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα HUGO στο King’s Avenue Mall στην Πάφο (pics)
Η Shein μειώνει τις τιμές μετά τη συμφωνία ΗΠΑ με Κίνα-Τι θα κάνει η Temu
Η Nespresso αποκαλύπτει την συλλογή καλοκαίρι 2025
Η επόμενη μέρα της Ermes μετά την πώληση των ERA-Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα περιουσιακά στοιχεία
Πήρε το «οκ» και από Apple το e-kalathi… Πότε θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η εφαρμογή
Σώτος Τρικωμίτης: Πήραμε διαβεβαιώσεις, περιμένουμε πράξεις για την ηλεκτροκίνηση-Παραγωγικός ο διάλογος