Powered by

Ryanair: Εκτίναξη 55% στα καθαρά κέρδη τριμήνου

Η Ryanair Holdings ανακοίνωσε πως τα καθαρά της κέρδη αυξήθηκαν κατά 55% το δημοσιονομικό α’ τρίμηνο, λόγω των ισχυρών τιμών εισιτηρίων, όμως προειδοποίησε ότι το υπερκάλυψη της χωρητικότητας θα συνεχίσει να πιέζει τους ναύλους.

Η Ryanair ανακοίνωσε πως τα κέρδη στο διάστημα Απριλίου-Ιουνίου άγγιξαν τα 397 εκατ. ευρώ, από 256 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ξεπερνώντας τις προβλέψεις, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 13% στα 1,91 δισ. ευρώ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως η μέση τιμή εισιτηρίου αυξήθηκε κατά 1% λόγω και των αυξημένων κρατήσεων κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, ενώ αύξησε την πρόβλεψή της για τον αριθμό των επιβατών που θα μεταφέρει για το σύνολο της χρήσης σε 131 εκατομμύρια, από 130 εκατομμύρια.

Ωστόσο, η Ryanair εξακολουθεί να βλέπει πως οι τιμές των εισιτηρίων το α’ εξάμηνο θα μπορούσαν να μειωθούν κατά 5% κατά μέσο όρο, και κατά 8% στο διάστημα Οκτωβρίου-Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση ΑΑΑ με σταθερή τάση για ESM και EFSF ο DBRS
Σήμα κινδύνου από ΔΝΤ για τις εμπορικές εντάσεις...Επισκιάζουν τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές
Κάμψη στην κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη τον Μάιο-Αύξηση σε ετήσια βάση
Φρ. Μερτς: Οποιαδήποτε δασμολογική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε. θα είναι ασύμμετρη
Εγκρίθηκε το 18ο πακέτο κυρώσεων Ε.Ε. κατά της Ρωσίας-Ήρε το βέτο η Σλοβακία
Τα αμερικανικά τέλη φρενάρουν τα κινεζικά ναυπηγεία-Πτώση 52% στις παραγγελίες το πρώτο εξάμηνο
Ξανά πάνω από τις $120.000 το Bitcoin μετά το «ναι» σε νομοσχέδιο για τα κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ
Politico: Θύελλα αντιδράσεων μετά την πρόταση της Κομισιόν για νέο φόρο στις μεγάλες επιχειρήσεις
Νέα άνοδος στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ-Στο 6,75% το 30ετές
Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Ε.Ε.… Τα νέα όπλα που ετοιμάζει η Κομισιόν στη διαμάχη με τον Τραμπ