Powered by

Αλλαγές και νέες υπηρεσίες από την Etihad

Με βάση τα σχόλια των επιβατών της, η Etihad Airways εγκαινιάζει μια σειρά αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ευελιξία.

Ο αερομεταφορέας θα τροποποιήσει την πολιτική του αναφορικά με την υπηρεσία σωφέρ, μετά από αναθεώρηση της χρήσης από τους premium επισκέπτες σε όλες τις μεγάλες αγορές. Η υπηρεσία σωφέρ θα συνεχιστεί να προσφέρεται δωρεάν στη βάση της Εtihad Airways στο Άμπου Ντάμπι και θα γίνεται επί πληρωμή σε ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις άλλες πόλεις. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν από τις 3 Ιουλίου 2017.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ταξιδιώτες, ο αερομεταφορέας θα επεκτείνει τη δυνατότητα επί πληρωμή υπηρεσίας μεταφοράς στο αεροδρόμιο σε όλους τους πελάτες και σε όλες τις θέσεις και θα προσφέρει στα μέλη του Etihad Guest τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια στις κρατήσεις σωφέρ.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στη “The Residence” που είναι διαθέσιμη στο Airbus A380 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες σωφέρ σε όλους τους προορισμούς του A380 – Άμπου Ντάμπι, Λονδίνο, Παρίσι, Σίδνεϋ και Νέα Υόρκη.

Τα εισιτήρια της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης που εκδόθηκαν πριν τις 3 Ιουλίου 2017 δεν θα επηρεαστούν από αυτές τις αλλαγές και θα λάβουν δωρεάν την υπηρεσία σωφέρ στους προορισμούς όπου είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Ο Mohammad Al Bulooki, Executive Vice President Commercial της Etihad Airways, δήλωσε: «Η Etihad Airways διαρκώς αναζητά τρόπους βελτίωσης της πολύτιμης πρότασής της προς τους πελάτες της, εστιάζοντας στις υπηρεσίες που είναι πιο σημαντικές για αυτούς. Αυτή η αλλαγή τίθεται σε εφαρμογή καθώς ο αερομεταφορέας επιδιώκει να εξελίξει τα προϊόντα του και ενώ συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε μεμονωμένες απαιτήσεις πελατών . Μετά από μια αξιολόγηση, οι υπηρεσίες σωφέρ που προσφέρουμε θα τροποποιηθούν παγκοσμίως, με εξαίρεση το Άμπου Ντάμπι, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός χρηστών της υπηρεσίας.

«Πολλοί πελάτες προτιμούν να διαχειρίζονται μόνοι τους τον τρόπο μεταφοράς τους. Η απόφαση της Etihad Airways να αλλάξει την προσφορά της, εφαρμόστηκε προκειμένου να προσφέρει περισσότερες επιλογές και να διασφαλίσει πως οι τιμές θα παραμείνουν όσο το δυνατόν χαμηλότερες και ανταγωνιστικές, διατηρώντας παράλληλα τις καλύτερες υπηρεσίες προς όλους τους πελάτες, σε όλες τις θέσεις».

Η Etihad Airways θα προσφέρει επίσης στους επισκέπτες της Οικονομικής θέσης πρόσβαση στον αυξανόμενο αριθμό lounges ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Premium Lounges στο Άμπου Ντάμπι, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Δουβλίνο, Παρίσι, Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Σίδνεϋ, Μελβούρνη και Λος Άντζελες .

Ο κ. Al Bulooki πρόσθεσε σχετικά: «Στο έδαφος, οι καλεσμένοι της διακεκριμένης θέσης μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρόσβαση στα εξαιρετικά lounges της Etihad Airways. Δίνοντας στους πελάτες της Οικονομικής θέσης τη δυνατότητα πρόσβασης επί πληρωμή, η αερογραμμή προσφέρει πλέον τις αίθουσες αναμονής σε όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις βραβευμένες παροχές της».

Οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν τώρα επί πληρωμή να έχουν πρόσβαση στο πολυτελές First Class Lounge & Spa όταν αναχωρούν ή ταξιδεύουν μέσω Άμπου Ντάμπι.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η Etihad Airways εισήγαγε μια νέα πρωτότυπη επιλογή, «τη διπλανή κενή θέση» στην Οικονομική θέση. Η υπηρεσία παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βελτιώσουν το ταξίδι τους, κάνοντας «προσφορά» για έως και τρία κενά καθίσματα δίπλα στο δικό τους κάθισμα - ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τη διαμόρφωση της καμπίνας.

Αυτό προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία χώρου, άνεσης και ιδιωτικότητας, σε προσιτή τιμή. Οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους κατά την κράτηση τους στο διαδίκτυο. Οι επιτυχείς προσφορές θα επιβεβαιώνονται 30 ώρες πριν την αναχώρηση.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

 

Δειτε Επισης

Τριγμοί στις αγορές με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή-Αρνητικές πιέσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Βέλγιο: Παραλύουν τα αεροδρόμια, ακυρώνονται οι πτήσεις
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε χαμηλό δύο ετών η αύξηση των μισθών
Γερμανία: Οικονομικές προβλέψεις-«καμπανάκι» από κορυφαία οικονομικά ινστιτούτα
Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο-Πόσα χρήματα έχει
Scope: Βελτιώνονται οι μακροπρόθεσμες πιστωτικές προοπτικές της Τουρκίας-Τι προειδοποιεί ο γερμανικός οίκος
Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία