The Football Conference

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Football Conference”, όπου πέραν των 200 επαγγελματιών από τον κλάδο του Ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών τους την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το συνέδριο, που παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα, είχε ως κύριο θέμα “The Business of Football”, στο οποίο διεθνείς ομιλητές και ειδικοί από το χώρο του Αθλητικού Marketing ανέλυσαν ευκαιρίες και προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα του σύγχρονου Ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες
Kύριος Χορηγός:
Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: Gloria Jean’s Coffees, Hellenic Technical Enterprises Ltd, Marathon Trading – Ice Power, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, 
Χορηγός Κοκτέιλ: Carlsberg
Υποστηρικτής: OJO sunglasses
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold και REPORTER


Δήμητρα Μουσκή, Μαρία Πηλείδου και Τζένη Σολωμονίδου από Ελληνική Τράπεζα (Κύριος Χορηγός του συνεδρίου)


Δημήτρης Νικολάου, Ελιάνα Παπανικολάου και Ανδρέας Παναγιώτου από Hellenic Technical Enterprises Ltd, εκ των Χορηγών του συνεδρίου


Ανδρέας Τύμβιος και Δημήτρης Σολωμού από Marathon Trading (Ice Power), εκ των Χορηγών του συνεδρίου


Παρουσία της Ojo Sunglasses, Υποστηρικτή του συνεδρίου


Ντέπυ Φτανού από Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, εκ των Χορηγών του συνεδρίου


Το πάνελ των ομιλητών (α-δ): Marc Schmidgall από European Club Association (Switzerland), Ο Προεδρεύων του συνεδρίου Δρ. Νίκος Καρτακούλλης από Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Pedro Trueba Iriondo από KPMG Sports Advisory (Hungary) και Marta Wasiluk από Legia Warszawa SA (Poland)


Γιώργος Κούμας από Κυπριακό Οργανισμό Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Π), Simon Crouch από TEAM AG (Switzerland) και Κλεάνθης Γεωργιάδης από Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Κ.Ο.Α)


Έλενα Καπακιώτη από Marathon Trading (εκ των Χορηγών του συνεδρίου) και Ανδρόνικος Ανδρονίκου από Andronikou Group of Companies


Xαρά Χαραλάμπους και Χαρά Χαραλάμπους από Ojo Sunglasses (Υποστηρικτής του συνεδρίου)


Το πάνελ των ομιλητών (α-δ): Μιχάλης Λάιος από ΠΑΕ Ολυμπιακός (Ελλάδα), Julien Jalouzet από Paris Saint-Germain (France), Oscar Ugaz από Real Madrid C.F. (Spain) και ο Προεδρεύων του συνεδρίου Δρ. Νίκος Καρτακούλλης από Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (εκ των Χορηγών του συνεδρίου)


Σπύρος Νεοφυτίδης από Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου


Παρουσία της Ice Power εκ των Χορηγών του συνεδρίου


Pedro Trueba Iriondo από KPMG Sports Advisory (Hungary) και Oscar Ugaz από Real Madrid C.F. (Spain)


Λοΐζος Χατζηδημητρίου από Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου και Marc Schmidgall από European Club Association (Switzerland)


Mαρίνος Μήτρου από Ανόρθωση Αμμοχώστου, Ευθύμιος Αγαθοκλέους από Α.Π.Ο.Ε.Λ Λευκωσίας, Γιώργος Παπαγιάννης από Απόλλων Λεμεσού, Γιώργος Γιαπανάς από Γ.Σ.Π, Αυξέντης Ευαγγέλου από Α.Ε.Κ Λάρνακας και Δημήτρης Νικολάου από Hellenic Technical Enterprises Ltd (εκ των Χορηγών του συνεδρίου)


Στιγμιότυπο από το συνέδριο


Παρουσία των Gloria Jeans εκ των Χορηγών του συνεδρίου


Παρουσία της Carlsberg Χορηγού του κοκτέιλ του συνεδρίου

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)