Στο υπερπολυτελές Majestic η Top Kinisis Travel

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises, το υπερπολυτελές Majestic προσέγγισε στις 7 Μαΐου το Λιμάνι του Πειραιά, και η Top Kinisis Travel με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Πρόεδρο κ. Άκη Κελεπέσιη και τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της και υπεύθυνο του τμήματος κρουαζιέρων κ. Νίκλη Αλεξάνδρου και ομάδα συνεργατών τους επισκεφθήκαν και ξεναγηθήκαν στο κρουαζιερόπλοιο.

Το Majestic Princess είναι χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.560 επιβάτες. Προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων του atrium –(η  καρδιά του πλοίου), το Sea Walk – (ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος), εξωτερικές και εσωτερική πισίνα, το Princess Live! – (το τηλεοπτικό στούντιο), Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – (που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από φωτεινή κουρτίνα) και πολλά άλλα.

Το 80% των 1.780 καμπινών του πλοίου διαθέτει εξωτερικά μπαλκόνια.

Το Majestic Princess  έκανε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και έμεινε στη Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου. Μετά ξεκίνησε την κρουαζιέρα με προορισμό την Άπω Ανατολή για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε αυτήν την περιοχή.

Το αδελφικό πλοίο του Majestic Princess, το  Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία. Το άλλο αδελφικό πλοίο, το Regal θα πραγματοποιεί 12ημερες κρουαζιέρες στην Βαλτική Θάλασσα με διανυκτέρευση στην Αγία Πετρούπολη.

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)