Powered by

Αποκαλύψεις Martin για το Game of Thrones

Ο δημιουργός των βιβλίων στα οποία βασίστηκε η πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία θα κάνει ακόμη πιο χαρούμενους τους λάτρεις του κόσμου του Westeros.

Όπως είπε ο George Martin, το έκτο βιβλίο της μυθικής σειράς Song of Fire and Ice αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ ο ίδιος παράλληλα δουλεύει σε πέντε διαφορετικά πρότζεκτ για νέες σειρές οι οποίες θα ασχολούνται αποκλειστικά με το παρελθόν όλων όσων έχουμε ήδη δει να διαδραματίζονται στη μικρή οθόνη.

«Ναι εργάζομαι ακόμη για το Winds of Winter και θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να ολοκληρωθεί», έγραψε ο Martin στο blog του. Οι φίλοι των βιβλίων όπου περιμένουν ήδη έξι χρόνια για την επόμενη κυκλοφορία, δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη με την αγωνία. «Πραγματικά εύχομαι να μπορούσα να κλωνοποιήσω τον εαυτό μου ή να πρόσθετα περισσότερες ώρες στη μέρα, ή να βρω έναν τρόπο να μην κοιμάμαι», έγραψε ο Martin.

Τα συγκεκριμένα σχόλια ήρθαν μετά την αποκάλυψη των παραγωγών της σειράς από την HBO ότι ήδη εργάζονταν με τον συγγραφέα σε τέσσερα διαφορετικά σενάρια που αφορούν τα χρόνια πριν από όσα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση. Πρόσθεσαν δε, ότι τα σενάρια αυτά πιθανότατα να γίνουν πέντε.

Ο Martin έχει πει ότι για τις νέες σειρές εργάζεται σε συνεργασία με την HBO από το 2016 και τελικός στόχος είναι να καταλήξουν σε δύο βασικές ιστορίες οι οποίες θα προβληθούν μετά το τέλος του Game of Thrones.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Βέλγιο: Παραλύουν τα αεροδρόμια, ακυρώνονται οι πτήσεις
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε χαμηλό δύο ετών η αύξηση των μισθών
Γερμανία: Οικονομικές προβλέψεις-«καμπανάκι» από κορυφαία οικονομικά ινστιτούτα
Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο-Πόσα χρήματα έχει
Scope: Βελτιώνονται οι μακροπρόθεσμες πιστωτικές προοπτικές της Τουρκίας-Τι προειδοποιεί ο γερμανικός οίκος
Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ