Ο Λούης Πατσαλίδης βρήκε τη μαγκιά του

Απόλυτα ταιριαστό πρεσβευτή βρήκε το κατάστημα Mangas Home Improvement, στο πρόσωπο του γνωστού Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα εκστρατεία εικόνας του καταστήματος. Η μάγκικη αυτή συνεργασία αρχίζει με δύο τηλεοπτικά σποτ, τα οποία παρουσιάζουν τον κ. Λούη Πατσαλίδη στο φυσικό του περιβάλλον να προωθεί τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του Μάγκα. Οι ταινίες, οι οποίες απευθύνονται στην καθημερινή, ανθρώπινη ανάγκη του καθενός να ασχοληθεί με τον χώρο του και να τον αναβαθμίσει, αγκαλιάστηκαν με επιτυχία από το κοινό καθώς πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό χιουμοριστικών σεναρίων, κυπριακής διαλέκτου και του ευχάριστου χαρακτήρα του πολυαγαπημένου πρωταγωνιστή. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια συμπληρώνει μια σειρά δραστηριοτήτων του καταστήματος με στόχο να φέρει πιο κοντά το κοινό στη μάρκα, αφού αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες. 

Το κατάστημα Μangas Home Improvement δίνει λύσεις και συμβουλές για το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού ενώ εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή και διανομή επιλεγμένων προϊόντων στην κυπριακή αγορά, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και κατάλογο εμπορευμάτων που ξεπερνά τις 50.000 προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα pmangas.com και τη σελίδα Mangas Home Improvement στο Facebook.
 

Δειτε Επισης

Υπεραγορές MAS: Στη νικήτρια του διαγωνισμού της εφαρμογής «mas&WIN!» τα κλειδιά του Korando, KGM SUV
Ο DJ Valeron εγκαινιάζει το AYÃ Resort με ένα αξέχαστο opening party
Όταν η μόδα και η προσφορά συναντιούνται...To φιλανθρωπικό Fashion & Music Event «Shades of Catwalk»
City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance