Τελετή Βραβεύσεων Altius Insurance

Σε μια βραδιά εορταστική, η Altius Insurance τίμησε στις 20 Απριλίου 2017, τους ασφαλιστικούς συμβούλους και το προσωπικό της για τις επιδόσεις ποιότητας και παραγωγικότητας τους για το έτος 2016. 

Η Altius Insurance πρόσφερε στους προσκεκλημένους της μια ξεχωριστή νότα με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο. Ο ελληνικός κινηματογράφος είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας, της αυθεντικότητας, της αξίας και της ποιότητας, αξίες που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της. Αξίες που η Altius Insurance θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στις επόμενες γενιές με τον ίδιο ζήλο αναδεικνύοντας τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. 

Στην τελετή βραβεύσεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Altius Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ε. Αναστασιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Altius Insurance, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διοικητικό Προσωπικό.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία παρέδωσε τις επιταγές του σχεδίου διανομής κερδών στους επιτυχόντες Συμβούλους από τα κέρδη της Altius Insurance για το έτος 2016 και εξήγγειλε το νέο σχέδιο διανομής κερδών προς το δίκτυο Πωλήσεων της.  

Στην εκδήλωση ήταν παρών και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “National Μεσιτική Ναυτασφαλίσεων Α.Ε” και της “Fortius Μεσιτική Ναυτασφαλιστικών κινδύνων Α.Ε”, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτασφαλίσεων ποντοπόρου Ναυτιλίας (Blue water) και των οποίων το 35% του μετοχικού κεφαλαίου τους εξαγοράστηκε από την  Altius Insurance με σκοπό την ανάπτυξη των εργασιών της στις ναυτασφαλίσεις 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια αναδρομή σε στιγμές της εταιρείας από το παρελθόν και  καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον ελληνικό κινηματογράφο. 


Ο Πρόεδρος της Altius Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος


Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance κ. Ε. Αναστασιάδης

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)