powered by

Αναθέρμανση του κατασκευαστικού τομέα στο τέλος του 2016

Τον Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2017, η εποχικά διορθωμένη παραγωγή στον κατασκευαστικό τομέα αυξήθηκε κατά 6,9% στη ζώνη του ευρώ (ΕΑ19) και κατά 4,4% στην ΕΕ των 28, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον Ιανουάριο του 2017, η παραγωγή στον τομέα των κατασκευών μειώθηκε κατά 2,4% στη ζώνη του ευρώ και κατά 1,5% στην ΕΕ των 28. Τον Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2016, η παραγωγή στον τομέα των κατασκευών αυξήθηκε κατά 7,1% στη ζώνη του ευρώ και κατά 5,2% στην ΕΕ των 28.

Η Eurostat ανακοίνωσε τριμηνιαία στοιχεία για την Κύπρο, τα οποία δείχνουν αύξηση των κατασκευών κατά 5,5% το 4ο τρίμηνο του 2016 σε σύγκριση με το 3ο τρίμηνο του 2016.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Στροβόλου-Κάλεσμα προς τους δημότες για εισηγήσεις
Μεγάλη πρόοδος στην ταχύτητα εξέτασης πολεοδομικών αιτήσεων από ΕΟΑ Αμμοχώστου-Τι δείχνουν τα στοιχεία
Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ
Ακίνητα στην Πάφο: Γιατί το μέγεθος, το ύψος και οι παροχές έχουν σημασία
Καθυστερήσεις στην έκδοση πολεοδομικών αδειών και πολεοδομικών ελέγχων συζήτησαν ΕΒΕΛ-ΕΟΑ Λάρνακας
Η ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Λευκωσίας και το top 5 των ακριβότερων συναλλαγών