powered by

Αναβαθμισμένο το φετινό «AUTOFIX SHOW»

Μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Κύπρο, με τη συμμετοχή πέραν των 40 εκθετών από το εξωτερικό, η 3η έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2017» που διοργανώνει η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 23 Απριλίου, στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00πμ έως τις 8:00μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Λεπτομέρειες για το 3ο «AUTOFIX SHOW» δόθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/4), σε συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Τεχνολογίας Robert Bosch στην Παλλουριώτισσα.

Πέραν των 75 ξένων απεσταλμένων των σημαντικότερων εταιρειών στον τομέα της αυτοκίνησης από Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Δανία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Πολωνία και άλλες χώρες θα βρεθούν στο νησί μας και θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο κυπριακό κοινό κατά τη διάρκεια του  «AUTOFIX SHOW 2017».

Ο Co-CEO  της εταιρείας Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, Κωνσταντίνος Καποδίστριας, ανέφερε σχετικά: «Η έκθεση ‘THE AUTOFIX SHOW’ έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τη μοναδική in-house exhibition της Κύπρου, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, στα πρότυπα αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού. Το φετινό ‘AUTOFIX SHOW 2017’ θα είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ, καθώς σε αυτό θα λάβουν μέρος πάνω από 40 εκθέτες από το εξωτερικό. Ανάμεσά τους εταιρείες και εργοστάσια που προμηθεύουν με εξαρτήματα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως Robert Bosch, Schaeffer Automotive, NGK και Mann Filter, η Hankook (εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως), αλλά και η Castrol, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των λιπαντικών».

Τόνισε επίσης ότι «πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Κύπρο όσον αφορά στον αριθμό των προσκεκλημένων από το εξωτερικό» και υπογράμμισε πως «η έκθεση θα αποφέρει περίπου 250 διανυκτερεύσεις για τη Λευκωσία, βάζοντας το στίγμα της πρωτεύουσας στο χάρτη του εκθεσιακού τουρισμού».

Το «AUTOFIX SHOW 2017» απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανικούς αυτοκινήτων, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών. Προσελκύει ακόμα φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής καθώς και ακαδημαϊκούς των συγκεκριμένων κλάδων. 

Το  φετινό «AUTOFIX SHOW» θα είναι εμπλουτισμένο με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχει η Bosch και τα KS Tools. 

 

Δειτε Επισης

Δύο γενιές, ένα όραμα: Η οικογένεια Καραμοντάνη στο INSPIRE 2025
Η Νικολέττα Χαραλάμπους στο INSPIRE 2025: Από την αρχή, με επιμονή και φαντασία
Ο δημοφιλής ηθοποιός Owen Wilson το νέο πρόσωπο της Wolt+
Παν. Νεάπολις Πάφος: Συμμετοχή στην πρώτη Διαπανεπιστημιακή Επιτροπή Ισότητας των Κυπριακών Πανεπιστημίων
AskWire: Κυπριακή διάκριση στον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Πενήντα χρόνια American College-Τιμή στους φοιτητές και το μέλλον της εκπαίδευσης
UW Group: Γιόρτασε 25 χρόνια παγκόσμιας ναυτιλιακής επιτυχίας
Παν. Νεάπολις Πάφος: Αναγνώριση, εξωστρέφεια και στρατηγική ανάπτυξης στην 16η τελετή αποφοίτησης
ΙδΕΚ: Βολιδοσκόπηση αγοράς για νέο πρόγραμμα AI WAVE
Bird Aviation: Πολυετής συμφωνία βαριάς συντήρησης με κορυφαία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία