Activia LiveInSync: Χαλαρωτικό πρωινό μόνο για γυναίκες
10:53 - 08 Μαρτίου 2017

Ένα σούπερ υγιεινό πρωινό από τo Activia, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκπρόσωποι των Media στο χαλαρωτικό πρωινό – μόνο για γυναίκες-που διοργανώθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου, στο Karma Pilates Yoga Studio.
Οι εκπρόσωποι των Media είχαν την ευκαιρία νανα χαλαρώσουν με ένα μάθημα yoga, αλλά και να εμπνευστούν από την Christina O’Neil, Inspirational Speaker και Training Consultant, εναρμονίζοντας το σώμα και το πνεύμα τους για να πετύχουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και μια πιο ήρεμη καθημερινότητα.
Το Activia LiveInSync προτρέπει τις σύγχρονες γυναίκες να καλωσορίζουν τις επιθυμίες τους, επιτρέποντας σε κάθε τους πλευρά να εκφράζεται, να ικανοποιείται και να είναι πηγή δύναμης και δημιουργίας, επιτυγχάνοντας την πληρότητα και την προσωπική ολοκλήρωση, την ισορροπία και την αρμονία του σώματος και του πνεύματος.