Το χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης στο Winter Fancy Food Show 2017
14:53 - 08 Μαρτίου 2017

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης – η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου – ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την παρουσία της στην έκθεση Winter Fancy Food Show 2017, η οποία διεξήχθη στο Σαν Φρανσίσκο, το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση του χαλλουμιού σε Αμερική, Κίνα και Αυστραλία, με πρωτοβουλία του παναγροτικού συνδέσμου Κύπρου.
Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «το περίπτερο της Χαραλαμπίδης Κρίστης, συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών του χώρου και κέρδισε τις εντυπώσεις».
Στις 22 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην οποία η αναγνωρισμένη σεφ σε Ελλάδα και Αμερική, Νταϊάν Κόχυλα μοιράστηκε νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές χαλλουμιού με γνωστούς σεφ, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εταιριών και εστιατορίων.
«Πιστή στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων για επέκταση των εξαγωγών, η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω της παρουσίας της στη Winter Fancy Food Show 2017, στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση των εξαγωγών με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από το εξωτερικό», επισημαίνεται καταληκτικά.