Powered by

Με επίκεντρο τον άνθρωπο η νέα καμπάνια των McDonald’s

Μια τηλεοπτική, ραδιοφωνική και διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια, με επίκεντρο τον άνθρωπο στην οποία η εταιρεία ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι οι υπάλληλοι των McDonald’s oι οποίοι μοιράζονται την εργασιακή τους εμπειρία με το ευρύ κοινό και παρακινούν τον κόσμο να ενταχθεί στην ομάδα τους. 

Τα ΜcDonald’s που διανύουν μια χρονιά ορόσημο, καθώς γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής παρουσίας στην Κύπρο, αφιερώνουν την νέα τους καμπάνια στους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αποτελούν απαραίτητο συστατικό για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Προτεραιότητα των McDonald’s είναι ο άνθρωπος, γι’ αυτό και η εσωτερική επικοινωνιακή τους πολιτική στοχεύει στην βελτίωση συνθηκών εργασίας των εργαζομένων. Η εταιρεία, πιστεύει στους υπαλλήλους της, τους επιβραβεύει και τους βοηθά εμπράκτως στην επίτευξη των στόχων τους, δίνοντας σε όλους ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης μέσα στον οργανισμό ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, καταγωγής και ακαδημαϊκού επιπέδου.

Η προσφορά, η κοινωνική ευθύνη και ευσυνειδησία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές σε διεθνές επίπεδο για την εταιρεία και είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δράσεις της. Η απασχόληση ατόμων από ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και η ομαλή τους ένταξη και ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο εντάσσεται στις κοινωνικές πρωτοβουλίες των McDonald’s καθώς επίσης και η δημιουργία ενός δίκαιου, ασφαλούς, δημιουργικού και φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Δειτε Επισης

Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι
Μαρίνα Αγίας Νάπας και Μαρίνα Παραλιμνίου σε κοινή γραμμή πλεύσης...Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort