Powered by

Στη μεγαλύτερη έκθεση πολιτικών γάμων στη Βρετανία η Αγία Νάπα

Στη μεγαλύτερη έκθεση πολιτικών γάμων «Τhe Νational Wedding Show» στη Βρετανία, που άρχισε την Παρασκευή (3 Μαρτίου) και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 5 Μαρτίου, συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι στόχος της συμμετοχής της Αγίας Νάπας είναι «να προβάλει περαιτέρω το γαμήλιο τουριστικό προϊόν της στο εξωτερικό, δεδομένου ότι θεωρείται ένας από τους  δημοφιλέστερους προορισμούς για την τέλεση πολιτικών γάμων στην Κύπρο. Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει μαζί με το περίπτερο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Αμμοχώστου (ΕΤΑΠ) στην εξειδικευμένη έκθεση Πολιτικών Γάμων που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πόλη Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου».

Την αποστολή του Δήμου «αποτελούν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Αντώνης Χρίστου και η Λειτουργός Γάμων Αννα Ασσιώτη – Ζακχαίου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες και να διανείμουν διαφημιστικό υλικό,  παρουσιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια τα γαμήλιο προϊόν που προσφέρει η Αγία Νάπα».
 
Περαιτέρω ο κ. Χρίστου «θα έχει  επαφές με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων, τα οποία εξειδικεύονται στην οργάνωση πολιτικών γάμων».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025