Powered by

Μαζικά οι προκρατήσεις Ρώσων σε Ελλάδα και Κύπρο

Κατά 4 έως και 5 φορές περισσότερες από πέρυσι είναι οι φετινές προκρατήσεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η Ενωση Τουριστικών πρακτόρων της Ρωσίας (ΑΤΟΡ) στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη την εικόνα που παρουσιάζουν τα μεγάλα ρωσικά τουριστικά γραφεία.

Πολύ αυξημένες είναι οι προκρατήσεις και για την Κύπρο, με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες, σύμφωνα πάντα με την ATOP, να συμβουλεύουν τους πελάτες που θέλουν να κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, να κάνουν τις κρατήσεις τους εγκαίρως «διότι η ζήτηση είναι μεγάλη, και οι διαθέσιμες κλίνες σε ξενοδοχεία λιγοστεύουν».

Ξενοδόχος μεγάλης μονάδας στην Χαλκιδική, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ρωσικά τουριστικά γραφεία με τα οποία συνεργάζεται του είπαν πως οι Ρώσοι πελάτες τους έχουν αποθαρρυνθεί από την «έκρυθμη πολιτική κατάσταση» που επικρατεί στην Τουρκία, και έχουν ενθαρρυνθεί από τη μείωση των τιμών στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί