powered by

Η χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βιοτικό επίπεδο

Στις κύριες προτεραιότητες των ευρωπαϊκών θεσμών βρίσκεται το ηλεκτρονικό εμπόριο και όχι άδικα σημείωσε στον χαιρετισμό της στο 9ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου η Νίκη Ιωάννου Χανδριώτου, Προϊστάμενη Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Προϊόντων, Επιχειρηματική Αγορά, της Cyta και προεδρεύουσα του συνεδρίου.

Αναφορικά με την προσπάθεια της ΕΕ για ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου εξήγησε ότι προωθούνται τρεις τομείς: προσιτό κόστος, εύκολη μεταφορά προϊόντων, ενιαία αγορά. 

Με αναφορά στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η κ. Ιωάννου Χανδριώτου ανέφερε πως η τεχνολογία είναι το μέλλον μας και πρέπει να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο σε αυτή.

Η χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βιοτικό επίπεδο μιας χώρας σύμφωνα με έρευνες. Η Κύπρος στον ευρωπαϊκό δείκτη Digital Economy and Society Index (DESI) 2017 – αναφορικά με την ψηφιακή απόδοση- βρίσκεται στο τέλος της λίστας των 28 κρατών μελών πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Οι στατιστικές δείχνουν πως μόνο να επωφεληθεί από τη διαδικτυακή της παρουσία μπορεί μια επιχείρηση καθώς οι πελάτες της βρίσκονται και αυτοί συνεχώς στο διαδίκτυο. Όπως υπέδειξε η κ. Ιωάννου Χανδριώτου ο καλύτερος τρόπος προώθησης των πωλήσεων είναι μια δυνατή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να συνδυάζεται αρμονικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα μιας επιχείρησης.

Δειτε Επισης

Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων
Γεγονός το PadelPro Corporate Padel Tournament by IN Business-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Επιστρέφει δυναμικά το 2ο ετήσιο Cyprus Forum London