Αυλαία στο Milano da Bere με ένα εντυπωσιακό πάρτι

Ένα ταξίδι που κράτησε από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Μάρτιο φτάνει στο τέλος του, καθώς ρίχνει αυλαία η 5η  σεζόν του πετυχημένου afterwork, business πάρτι “Milano da Bere”.

Το event, το οποίο αποτελεί έμπνευση και δημιουργία της Haze Team, φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Patio Cocktail Bar, προσφέροντας στους επαγγελματίες της Λευκωσίας και όχι μόνο, νέες εμπειρίες afterwork διασκέδασης μέσω των πρωτοποριακών “themes” και των εντυπωσιακών live performances! 

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, η Haze Team υπόσχεται να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν  με ένα “extended party” που αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά! 

Το afterwork πάρτι ξεκινά στις 18:30 ενώ το “open buffet” που επιμελείται ο chef του Patio, Στέφανος Νικολάου, θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 20:30. Τo πάρτι θα αναλάβει να απογειώσει μουσικά ο DJ Αndreano με fresh R&B επιλογές, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό duo με τον resident DJ  Iacovo Hadji, ο οποίος θα ακολουθεί στο δεύτερο μέρος με mainstream  ξένες επιλογές!

Βασικός χορηγός του Milano da Bere ήταν και φέτος  το ουίσκι CHIVAS που εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία LaikoCosmos Trading, η οποία στηρίζει το event ανελλιπώς από την πρώτη του σεζόν. Χορηγός επικοινωνίας του event για την τρέχουσα περίοδο ήταν το περιοδικό INBusiness.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze, www.hazeteam.com.

 

Δειτε Επισης

Όταν η μόδα και η προσφορά συναντιούνται...To φιλανθρωπικό Fashion & Music Event «Shades of Catwalk»
City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα