Powered by

Κ. Ζορπάς: Τα ψωμιά της Αθηαίνου σε όλη την Κύπρο

Αναλογιζόμενη τις αξίες που κληρονόμησε από την μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ο Όμιλος Εταιρειών Ζορπάς με όπλο την σκληρή δουλειά προσπάθησε να διατηρήσει τα κοινά στοιχεία του χτες και του σήμερα, προσφέροντας προϊόντα ποιότητας με σεβασμό στον καταναλωτή. Αυτό ανέφερε ο εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου, Κώστας Ζορπάς μιλώντας ενώπιον του συνεδρίου Business Leader Summit 2017.

O κ. Ζορπάς έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη της πορείας του Ομίλου, με αρχή το 1975 οπόταν και άρχισε η κατασκευή ψωμιού στον παραδοσιακό φούρνο στην αυλή της οικογένειας Ανδρέα Ζορπά. Ήταν η περίοδος μετά την τουρκική εισβολή και η οικογένεια αξιοποιώντας το γεγονός ότι τα ψωμιά της Αθηαίνου ήταν φημισμένα, προχώρησε σε αυτή την ενασχόληση.
 
Ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπάς, για να αναφερθεί στις παραδοσιακές αξίες, την ποιότητα των προϊόντων, τον σεβασμό προς τον πελάτη, το καλό του τόπου, την πρόοδο και την προκοπή όλης της οικογένειας Ζορπά (που απαριθμεί πέραν των 1.800 ατόμων). 
 
Με βάση τις πιο κάνω αρχές και κάνοντας σταθερά βήματα, ο Όμιλος σήμερα απαριθμεί 63 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, ενώ δειλά-δειλά, ανέφερε ο κ. Ζορπάς, γίνονται και τα πρώτα βήματα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.
 
Αίσθημα ευθύνης
Από την πρώτη μέρα δραστηριοποίησης, ο Όμιλος, διαμέσου των αξιών που μεταφέρει, διακατέχεται, όπως είπε ο εκτελεστικός πρόεδρος, από αίσθημα ευθύνης τόσο έναντι των ανθρώπων της και της δουλειάς του, όσο και έναντι των πελατών, συνεργατών, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.
 
Μέλημα του Ομίλου αποτελεί η δημιουργία και η διατήρηση ενός υγιούς κλίματος εργασίας όπου κυριαρχεί η αναγνώριση, το δίκαιο και η ισότητα. Παράλληλα, η ευθύνη έναντι των πελατών και των συνεργατών του Ομίλου, τροφοδοτεί την έγνοια για σταθερή ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση, καθαριότητα, σωστή αξία στην σωστή ποιότητα. 
 
Μέρος της ευθύνης, ανέφερε ο κ. Ζορπάς, αποτελεί και η παροχή επιλογών, στοιχεία τα οποία διατηρούν τον Όμιλο πάντα σε εγρήγορση για βελτίωση και έφερε ως παράδειγμα τη συμπερίληψη προϊόντων χωρίς γλουτένη. 
 
Κοινωνική ευθύνη
Στο πλαίσιο της ευθύνης έναντι της κοινωνίας, ο Όμιλος, είπε ο κ. Ζορπάς, στάθηκε δίπλα από γονείς που δεν μπορούσαν να παρέχουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα, παρέχοντας δωρεάν ψωμί με κάθε αγορά γάλακτος. 
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και με περιβαλλοντική συνείδηση ο Όμιλος προχωρεί σε καταμέτρηση των ρύπων και καταβάλλει προσπάθεια στη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται. 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Άρθρο του CEO της Eurobank Φωκίωνα Καραβία: Ινδία, ένας στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δρ. Ρατζίβ Σινγκ: Σημαντικός ο ρόλος του Συμβουλίου IGC για την οικονομική συνεργασία Ινδίας-Ελλάδας-Κύπρου
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί