Powered by

Παραίτηση Αννίτας από τη Γενική Διεύθυνση ΚΟΤ

Την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) υπέβαλε η Αννίτα Δημητριάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Δημητριάδου κλήθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνεδρίας του Δ.Σ. του Οργανισμού το βράδυ της Τρίτης (7 Φεβρουαρίου) να απαντήσει στα θέματα που είχαν τεθεί προ ημερών ενώπιόν της και τα οποία σχετίζονται με τα προσόντα και τις ικανότητές της να διατηρεί τη συγκεκριμένη θέση. 

Η ίδια φέρεται να έδωσε γραπτώς τις απαντήσεις της, μαζί όμως με την παραίτησή της από τη συγκεκριμένη θέση. Η παραίτηση της κ. Δημητριάδου έχει άμεση ισχύ και η ίδια επιστρέφει πλέον στα παλαιότερα καθήκοντα στης, στη διεύθυνση του τμήματος ποιότητας του ΚΟΤ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, το ΔΣ του ΚΟΤ είχε αποφασίσει την απομάκρυνση της κ. Δημητριάδου από τη συγκεκριμένη θέση. Το ποτήρι σε σχέση με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων της κ. Δημητριάδου είχε ξεχειλίσει για τα μέλη του Δ.Σ. όταν σε ηχητικό υλικό που κυκλοφόρησε, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια ακουγόταν να βρίζει τα μέλη του ΔΣ, χαρακτηρίζοντας τα  «παλαβούς» σε συνομιλία της με υπηρεσιακούς τον περασμένο Μάρτιο.

Μετά την απόφαση για απομάκρυνσή της, η ίδια προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου στις 22 Δεκεμβρίου, επέστρεψε εκ νέου στο τιμόνι της γενικής διεύθυνσης του ΚΟΤ. Το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι η απομάκρυνσή της ήταν παράνομη, καθώς η ίδια δεν είχε κληθεί από το ΔΣ να απαντήσει στα θέματα που εγείρονταν για το πρόσωπο της. Εξ’ ού και το ΔΣ του Οργανισμού επανάρχισε την ίδια διαδικασία, καλώντας την το βράδυ της Τρίτης να δώσει τις απαντήσεις της, πριν αποφανθεί εκ νέου για το κατά πόσον θα παραμείνει ή όχι στη συγκεκριμένη θέση.

Δειτε Επισης

Πέφτουν υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Κ. Φυτίρης: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί
Συμβούλιο Μεταφορών Ε.Ε.: Πολιτική συμφωνία για διαπραγματεύσεις με Ευρωβουλή για τα δικαιώματα των επιβατών
Christophe Petit: Στόχος της Hermes η ανάπτυξη σύγχρονων και βιώσιμων αεροδρομίων-Μια νέα εποχή προόδου
Μπήκε από τον Πρόεδρο ο θεμέλιος λίθος για την β' φάση ανάπτυξης... Ένα σημαντικό ορόσημο για τα κυπριακά αεροδρόμια(pics)
Α.Βαφεάδης: Να βρεθεί χρυσή τομή για τα δικαιώματα των επιβατών στην Ε.Ε.-Πονοκέφαλος η συμφόρηση στους αιθέρες
Γιατί πρέπει η Κύπρος να ηγηθεί στον βιώσιμο τουρισμό
Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά στα Starbucks με νέα ροφήματα
Τα Mare Resorts παρουσιάζουν το «Taste Cyprus 2025»-Μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων για φιλανθρωπικό σκοπό
ΙΑΤΑ: Αναμένει μείωση των κερδών αεροπορικών εταιρειών λόγω των εμπορικών εντάσεων