Powered by

Διπλασιάστηκε ο όγκος του Amazon Payments

Η Amazon ενίσχυσε την παρουσία της στις ηλεκτρονικές πληρωμές το 2016. Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι όγκοι της μεθόδου της, Amazon Payments, σχεδόν διπλασιάστηκαν πέρυσι, με πάνω από 33 εκατ. πελάτες να έχουν χρησιμοποιήσει τη μέθοδο πληρωμών του τεχνολογικού κολοσσού για να κάνουν online αγορές.

Το Amazon Payments επιτρέπει σε πελάτες της Amazon να χρησιμοποιούν τις οικονομικές πληροφορίες που έχουν ήδη αποθηκεύσει στους λογαριασμούς τους στην εταιρία, προκειμένου να κάνουν αγορές από άλλες εμπορικές ιστοσελίδες.
«Το Amazon Payments συνδέει εμπόρους με πελάτες που έχουν συνηθίσει να κάνουν αγορές από το διαδίκτυο», τόνισε σύμφωνα με το MarketWatch ο αντιπρόεδρος του Amazon Payments, Patrick Gauthier, σε ανακοίνωσή του.

Το 2016, ο τεχνολογικός κολοσσός επέκτεινε τις υπηρεσίες πληρωμών στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, με πρόσβαση σε κυβερνητικές πληρωμές, ταξίδια, ψηφιακά αγαθά, ασφάλειες, ψυχαγωγία, πληρωμές προς μη κερδοσκοπικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η Amazon πρόσθεσε πως το 32% των συναλλαγών έγιναν από κινητές συσκευές και ότι η μέση αγορά για το 2016 ήταν αξίας 80 δολαρίων. Η μεγαλύτερη συναλλαγή ήταν στα 40.000 δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.
Οι μετοχές της Amazon έχουν σημειώσει άνοδο σχεδόν 61% τους προηγούμενους 12 μήνες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις επιδόσεις του S&P 500 που είναι 22% πάνω.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Ηνωμένο Βασίλειο: Σε χαμηλό δύο ετών η αύξηση των μισθών
Γερμανία: Οικονομικές προβλέψεις-«καμπανάκι» από κορυφαία οικονομικά ινστιτούτα
Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο-Πόσα χρήματα έχει
Scope: Βελτιώνονται οι μακροπρόθεσμες πιστωτικές προοπτικές της Τουρκίας-Τι προειδοποιεί ο γερμανικός οίκος
Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Άνω των 100 εταιρειών υπέγραψαν Σύμφωνο της Ε.Ε. για ΤΝ-Mεταξύ αυτών και διεθνείς κολοσσοί