Χάσικος: Μήνυμα ελήφθη

Με ένα ποστάρισμα στο twitter o υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος «έλαβε» το μήνυμα που ήθελε να περάσει μέσα από άρθρο του ο οικονομολόγος Σωφρόνης Κληρίδης με τίτλο «Το πρόβλημα με την πώληση διαβατηρίων» και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Accountancy Cyprus που εκδίδεται από τον ΣΕΛΚ σε συνεργασία με την ΙΜΗ.

 

Ο Σωφρόνης Κληρίδης κακίζει την εν λόγω πρακτική επισημαίνοντας πως προκαλούνται στρεβλώσεις σε ό,τι αφορά την τιμή των ακινήτων χωρίς να επωφελούνται οι υπόλοιποι τομείς της Οικονομίας, ενώ καταληκτικό του σχόλιο στο άρθρο αναφέρει πως όλη πρακτική θα πρέπει να τερματιστεί προτού προκληθεί περαιτέρω ζημιά.  

Ο κ. Κληρίδης ανάρτησε το εν λόγω άρθρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Twitter με τον υπουργό Εσωτερικών να σχολιάζει ότι «Μήνυμα ελήφθη καλημέρα σας».

Δειτε Επισης

Η... απάντηση του επιχειρείν στην άδικη στοχοποίηση
Παρακολουθεί στενά και από κοντά για την ΑΤΑ ο Κεραυνός
Η διάψευση Παπαναστασίου από CPP για τον «Προμηθέα» και η αναξιοπιστία της κοινοπραξίας
Το αλαλούμ με τα ενεργειακά και ο εκνευρισμός Παπαναστασίου με την ΔΕΦΑ-«Ακούτε την ερώτηση πριν να απαντάτε»
Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας