VAMBEER: Μια μπύρα... τρόμου
11:50 - 18 Φεβρουαρίου 2017
Η μπύρα VAMBEER οφείλει την ύπαρξή της στο ανεξάντλητο επιχειρηματικό δαιμόνιο του Νίκο Τριφταρίδη, ο οποίος θέλησε δίπλα στα γαλακτοκομικά προϊόντα του να προσθέσει και μια μπύρα.
Για την ιστορία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΚΟΡΦΗ ξεκίνησε το 2003, ωθούμενος από την ανάγκη του για δημιουργία. Παράλληλα, η αγάπη του για την ποιοτική μπύρα τον ενέπνευσε να προχωρήσει το 2016 στη δημιουργία της μικροζυθοποιίας και της μπύρας VAMBEER.
Το όνομα της μας κάνει εντύπωση. Είναι ευφάνταστο και εντυπώνεται εύκολα. Vam-beer από το βαμπίρ! «Είναι ένα λογοπαίγνιο που είναι αξιομνημόνευτο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο ιδιαίτερα στους πιο νέους καταναλωτές. Επιθυμία μας ήταν να διαθέσουμε ξεχωριστές μπύρες τόσο προς τη γεύση όσο και προς την εμφάνιση», λέει ο ίδιος ο κ. Τριφταρίδης. Το λογότυπο σε ανάλογο... ύφος μας παραπέμπει στο κάστρο του κόμη Δράκουλα, τα Καρπάθια Όρη και τα βαμπίρ που «στοίχειωναν» κάποτε τα παιδικά μας όνειρα!
Η μικροζυθοποιία ΚΟΡΦΗ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2016 στον Κάτω Αγ. Ιωάννη Πιερίας με γνώμονα την παραγωγή και διάθεση ποιοτικής φρέσκιας μπύρας.
Η μπύρα VAMBEER παράγεται και εμφιαλώνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Κάτω Αγ. Ιωάννη Πιερίας.
Η μικροζυθοποιία ΚΟΡΦΗ διαθέτει στην αγορά την μπύρα σε δύο τύπους lager και pils, οι οποίες είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο και διατίθεται σε γυάλινη φιάλη των 0,5l και 0,33l.
ΠΗΓΗ: newmoney.gr