powered by

Νέα έκκληση Eurogate στους μεταφορείς

Η άρνηση των μεταφορέων να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Λεμεσού, αναφέρει σε δήλωσή του ο διευθυντής της EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd, Γιώργος Πούρος, τονίζοντας ότι «η Eurogate εργάζεται εντατικά και διεκπεραιώνει σειρά εργασιών, όπως και οι ίδιοι μπορείτε να διαπιστώσετε».

Σύμφωνα με τον κ. Πούρο, προβλήματα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν τις επόμενες μέρες λόγω συσσώρευσης μεγάλου αριθμού εμπορευματοκιβωτίων. «Θέλω όμως να τονίσω ότι ως εταιρεία έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν. Ενισχύσαμε το προσωπικό και τον εξοπλισμό μας και εργαζόμαστε αδιάκοπα επί 24ης βάσης», αναφέρει σχετικά.

«Από πλευράς μας κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο λιμάνι το συντομότερο δυνατό», προσθέτει ο κ. Πούρος, σημειώνοντας ότι θα πρέπει ωστόσο και οι μεταφορείς να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να προσέλθουν άμεσα στην εργασία τους.

«Όσο αρνούνται να εισέλθουν στο τερματικό τα προβλήματα θα διογκώνονται», επισημαίνει ο διευθυντής της Eurogate, αναφέροντας ότι έχουν ήδη συσσωρευτεί πέραν των 2.000 εμπορευματοκιβωτίων και καθημερινά ο αριθμός τους θα αυξάνεται. «Φανταστείτε τον όγκο εργασίας που θα έχουμε να διεκπεραιώσουμε εάν η στάση εργασίας των μεταφορέων συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο»», προσθέτει. 

Για ακόμη μία φορά, συνεχίζει, «απευθύνουμε έκκληση προς τους μεταφορείς όπως επιδείξουν υπευθυνότητα και όλοι μαζί να εργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων και την εξυπηρέτηση της αγοράς».

«Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι μέσα από στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπάρξει πλήρης ομαλοποίηση της λειτουργίας του τερματικού το συντομότερο δυνατό», αναφέρει καταληκτικά ο κ. Πούρος.

Δειτε Επισης

Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων