Αγκαστινιώτης: Καλώ τον Πρόεδρο να παρέμβει για το λιμάνι
14:31 - 16 Φεβρουαρίου 2017

Τώρα είναι η ώρα του Προέδρου Αναστασιάδη να κάνει μία δυναμική παρέμβαση για τα προβλήματα στο λιμάνι Λεμεσού, τονίζει με δηλώσεις του στο InBusinessNews ο πρόεδρος του CIPA Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης στέλνοντας μήνυμα αγωνίας προ το Προεδρικό πως η κατάσταση πλέον είναι οριακή.
«Το οξυγόνο της κυπριακής οικονομίας τελειώνει και κανείς δεν μπορεί να της κρατά σε ομηρία», σχολίασε χαρακτηριστικά σε μία προσωπική του έκκληση προς τον Πρόεδρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα στο λιμάνι βρίσκεται ο υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης ο οποίος επιχειρεί για ακόμα μία φορά να βελτιώσει την κατάσταση.
Ο πρόεδρος του CIPA σημείωσε πως δεν είναι ώρα να βρούμε ποιος φταίει αλλά να λύσουμε τα προβλήματα άμεσα καθώς τα προβλήματα είναι τεράστια και διογκώνονται διαρκώς.
Υπενθυμίζεται πως με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε προθεσμία 24 ωρών στην εταιρεία Eurogate για να αναλάβει πρωτοβουλίες επίλυσης του όλου ζητήματος.