Αγκαστινιώτης: Καλώ τον Πρόεδρο να παρέμβει για το λιμάνι

Τώρα είναι η ώρα του Προέδρου Αναστασιάδη να κάνει μία δυναμική παρέμβαση για τα προβλήματα στο λιμάνι Λεμεσού, τονίζει με δηλώσεις του στο InBusinessNews ο πρόεδρος του CIPA Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης στέλνοντας μήνυμα αγωνίας προ το Προεδρικό πως η κατάσταση πλέον είναι οριακή. 

«Το οξυγόνο της κυπριακής οικονομίας τελειώνει και κανείς δεν μπορεί να της κρατά σε ομηρία», σχολίασε χαρακτηριστικά σε μία προσωπική του έκκληση προς τον Πρόεδρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα στο λιμάνι βρίσκεται ο υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης ο οποίος επιχειρεί για ακόμα μία φορά να βελτιώσει την κατάσταση. 

Ο πρόεδρος του CIPA σημείωσε πως δεν είναι ώρα να βρούμε ποιος φταίει αλλά να λύσουμε τα προβλήματα άμεσα καθώς τα προβλήματα είναι τεράστια και διογκώνονται διαρκώς. 

Υπενθυμίζεται πως με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε προθεσμία 24 ωρών στην εταιρεία Eurogate για να αναλάβει πρωτοβουλίες επίλυσης του όλου ζητήματος. 

Δειτε Επισης

Πολυκαταστήματα ERA: Με ποσοστό 16,67% μπαίνει στην Gencom η Φάις, συμφερόντων της οικογένειας Πολιτικός
Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα HUGO στο King’s Avenue Mall στην Πάφο (pics)
Η Shein μειώνει τις τιμές μετά τη συμφωνία ΗΠΑ με Κίνα-Τι θα κάνει η Temu
Η Nespresso αποκαλύπτει την συλλογή καλοκαίρι 2025
Η επόμενη μέρα της Ermes μετά την πώληση των ERA-Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα περιουσιακά στοιχεία
Πήρε το «οκ» και από Apple το e-kalathi… Πότε θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η εφαρμογή
Σώτος Τρικωμίτης: Πήραμε διαβεβαιώσεις, περιμένουμε πράξεις για την ηλεκτροκίνηση-Παραγωγικός ο διάλογος
Αλέξης Βαφεάδης: Ακούσαμε τις θέσεις του ΣΕΜΗΟ, σύντομα νέα σχέδια για ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης
ΤΟΜ: 1.300 κλήσεις πολιτών που αναμένουν ραντεβού για αερόσακο-Προχωρούν με αυξημένο ρυθμό οι αντιπροσωπείες
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου