powered by

Καλεί τους μεταφορείς να επιστρέψουν η Eurogate

Η EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο λιμάνι Λεμεσού και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυσή τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία θεωρεί σημαντικό να ενημερώσει ότι 21 επιπλέον οδηγοί από τη Γερμανία θα ενισχύσουν το δυναμικό της εταιρείας από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν ήδη γίνει ενέργειες για την εξασφάλιση ακόμη επτά μηχανημάτων φορτοεκφόρτωσης.

«Με στόχο την ομαλοποίηση της λειτουργίας του τερματικού, η EUROGATE έχει αποδεχθεί την πρόταση που είχαν υποβάλει η ΠΟΒΕΚ και ο Σύνδεσμος Μεταφορέων και εκφράζει τη λύπη της για τη σημερινή άρνηση των μεταφορέων να εισέλθουν στο λιμάνι για να εκτελέσουν την εργασία τους», προσθέτει. «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες οι οποίες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι επιδείνωση της κατάστασης και καλούμε εκ νέου τους μεταφορείς να επιστρέψουν στην εργασία τους», επισημαίνει η Eurogate. 

Τέλος, η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους εμπλεκομένους φορείς ώστε να ομαλοποιηθεί πλήρως η λειτουργία του τερματικού.  

Δειτε Επισης

Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων