Πόσο καλά πάνε τα H&M;

Για όσους αναρωτιούνται πόσο καλά πήγε το λανσάρισμα των H&M στην κυπριακή αγορά, την απάντηση έρχεται να δώσει ο ίδιος ο διεθνής κολοσσός μέσα από τα ετήσια αποτελέσματα του για το λογιστικό έτος Δεκέμβριος 2015-Νοέμβριος 2016. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία, από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στη Λήδρας στις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη, οι πωλήσεις ανήλθαν σε  35 εκατ. σουηδικής κορώνες, αλλιώς σε 3,7 εκατ. ευρώ σε περίοδο 68 ημερών χονδρικά.

Ως νούμερο μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακό, ωστόσο, μόνο όσοι έχουν εικόνα εσόδων - εξόδων μπορούν να πουν με βεβαιότητα κατά πόσο η κίνηση του κολοσσού ένδυσης για κάθοδο στην Κύπρο είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Επίσης, απομένει να διαφανεί ποιο μέρος αυτών των εσόδων προήλθε από τον παροξυσμό που επικράτησε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος και ποια θα είναι η πορεία τους το επόμενο διάστημα.   

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε η κάθοδος ινδικών κολοσσών…Thomas Cook India και LTIMindtree έρχονται στην Κύπρο
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 17ων IN Business Awards(pics)
Ν. Χριστοδουλίδης: Επανακτά την αξιοπιστία της, κερδίζει έδαφος στον παγκόσμιο χάρτη των επενδύσεων η Κύπρος
Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού: Περισσότερα Πανεπιστήμια δεν σημαίνουν αυτόματα πρόοδο
Γιώργος Μιχαήλ: Εχθρός των επιχειρήσεων ο λαϊκισμός, καλώ τον επιχειρηματικό κόσμο να σταθεί ανάχωμα
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Η Nespresso αποκαλύπτει την συλλογή καλοκαίρι 2025
Πήρε το «οκ» και από Apple το e-kalathi… Πότε θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η εφαρμογή
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Η ώρα της επιβράβευσης-Απόψε η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards