Χαραλαμπίδης Κρίστης: Ξεχώρισε ακόμα μια φορά στα WORLD Cheese Awards
13:23 - 20 Δεκεμβρίου 2017

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου απέσπασε μια ακόμα κορυφαία διάκριση για το 2017, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού, “World Cheese Awards”, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Tobacco Dock, στο Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης διακρίθηκε με τα τιμητικά βραβεία, Ασημένιο Βραβείο για το Κεφαλοτύρι και Χάλκινο Βραβείο για το Βιολογικό χαλούμι, γεγονός που αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας να αναδείξει τις αξίες και την ποιότητα του αυθεντικών κυπριακών τυροκομικών προϊόντων, διεθνώς.
Ο παγκόσμιος διαγωνισμός πραγματοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια, αποτελώντας τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τυριών στον κόσμο με συμμετοχή 3.000 τυροκομικών προϊόντων, τα οποία αξιολογούνται από κριτική επιτροπή 230 ατόμων.
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης συνεχίζει τη διαρκώς ανοδική πορεία της, με ουσιαστικής σημασίας επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα σε ό,τι αφορά στην παραγωγική διαδικασία, την εξαγωγική της δραστηριότητα, διαφυλάσσοντας πάντα την αξία του ανθρώπινου δυναμικού και την δύναμη της κυπριακής παράδοσης. Κατακτώντας ισχυρή θέση στον χώρο της εγχώριας γαλακτοβιομηχανίας και σε διεθνές επίπεδο, η Χαραλαμπίδης Κρίστης θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα, με βάση τις αγνές πρώτες ύλες, ταυτίζοντας την αυθεντική κυπριακή γεύση με την ποιότητα.
Ο παγκόσμιος διαγωνισμός πραγματοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια, αποτελώντας τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τυριών στον κόσμο με συμμετοχή 3.000 τυροκομικών προϊόντων, τα οποία αξιολογούνται από κριτική επιτροπή 230 ατόμων.
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης συνεχίζει τη διαρκώς ανοδική πορεία της, με ουσιαστικής σημασίας επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα σε ό,τι αφορά στην παραγωγική διαδικασία, την εξαγωγική της δραστηριότητα, διαφυλάσσοντας πάντα την αξία του ανθρώπινου δυναμικού και την δύναμη της κυπριακής παράδοσης. Κατακτώντας ισχυρή θέση στον χώρο της εγχώριας γαλακτοβιομηχανίας και σε διεθνές επίπεδο, η Χαραλαμπίδης Κρίστης θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα, με βάση τις αγνές πρώτες ύλες, ταυτίζοντας την αυθεντική κυπριακή γεύση με την ποιότητα.