Mr.Brown: Κέρασε καφέ και smartphone σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Τι καλύτερο από ένα όμορφο πρωινό αλλά και απόγευμα με αυθεντικό καφέ Mr. Brown, εκπλήξεις και δώρα; Ο αυθεντικός, ο παγωμένος, ο πάντα απολαυστικός Mr.Brown, μάζεψε τις αγαπημένες του γεύσεις και βρέθηκε στο The Mall of Cyprus, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. 

Στην είσοδο 2 του εμπορικού κέντρου στήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, όπου το κοινό απόλαυσε τις οκτώ αγαπημένες γεύσεις του αυθεντικού έτοιμου καφέ, με μουσική, διασκέδαση και την ευκαιρία να κερδίσει ένα smartphone. 

Αν σε κάτι μας έχει συνηθίσει ο Mr.Brown είναι τα πλούσια δώρα, γι’ αυτό από τη διοργάνωση δεν παρέλειψε να προσφέρει ένα ανεπανάληπτο δώρο σε έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, τα Mr. Brown promogirls κερνούσαν καφέ τους επισκέπτες και τους έδιναν ένα κουπόνι όπου τους καλούσαν να απαντήσουν σε μια εύκολη ερώτηση για να μπουν στην κλήρωση για ένα smartphone LGQ6, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες προσφερόταν και το καινούργιο ημερολόγιο της εταιρείας για το 2018. Μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η Άννα Κυπριανού από τη Λευκωσία. 

Από την εκδήλωση δεν έλειψε κι η αγαπημένη μασκότ του  Mr.Brown, που φωτογραφήθηκε με το κοινό κλέβοντας την παράσταση. 


 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου