Η Baker Tilly Μολδαβίας παράγει το δικό της κρασί
13:55 - 27 Νοεμβρίου 2017

“Η Καλή παρέα, το καλό κρασί και η καλή υποδοχή κάνει καλούς ανθρώπους” William Shakespeare.
Χρησιμοποιώντας το παραπάνω ως σύνθημα η Baker Tilly Μολδαβίας με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων των εργαζομένων ανακοίνωσε την παραγωγή ενός κόκκινου κρασιού με την ιδιωτική ετικέτα της Baker Tilly Moldova.
Η ομάδα της Baker Tilly Moldova συγκεντρώθηκε για να παραγάγει το δικό της κρασί. Η ομάδα συνεργάστηκε για να παραγάγει ένα ιδιωτικό κρασί ετικετών σε όλα τα στάδια της παραγωγής από το σταφύλι στο μπουκάλι. Η διαδικασία χωρίζεται σε τρία στάδια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου η ομάδα συλλέγει τα σταφύλια, τα συνθλίβει και τα τοποθετεί για ζύμωση. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, η ομάδα θα αφαιρέσει το κρασί από την τελευταία μαγιά του κρασιού και θα το αφήσει να ωριμάσει στα εξατομικευμένα δρύινα βαρέλια. Τέλος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου σταδίου, οι νέοι οινοποιοί θα ρίξουν το κρασί τους σε φιάλες και θα τοποθετήσουν με το χέρι ειδικά σχεδιασμένες επώνυμες ετικέτες.
Αυτή η δραστηριότητα αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων ομαδικής συνεργασίας που οργανώνει η Baker Tilly Μολδαβίας. Η συμμετοχή σε αυτήν την παραγωγική διαδικασία, στοχεύει στη διασύνδεση της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας.