Powered by

Μικρές ζημιές στο ΧΑΚ

Με πτώση έκλεισε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ έκλεισε στις 72,00 μονάδες, καταγράφοντας μικρές ζημιές σε ποσοστό 0,28%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 42,93 μονάδες, καταγράφοντας πτώση σε ποσοστό 0,28%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 349.404 ευρώ.
 
Ζημιές κατέγραψαν όλοι οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες, με εξαίρεση τις Επενδυτικές, που σημείωσαν κέρδη 0,35%. Τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε η Κύρια Αγορά με πτώση 0,79% και ακολούθησαν η Εναλλακτική με πτώση 0,73% και τα Ξενοδοχεία με 0,14%.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €291.097 (τιμή κλεισίματος €2,63 – χωρίς μεταβολή), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €23.719, (τιμή κλεισίματος €2,93 – άνοδος 1,03%), της Andreou & Paraskevaides με €7.238 (τιμή κλεισίματος €0,14 – άνοδος 1,43%), της Ελληνικής Τράπεζας με €5.946 (τιμή κλεισίματος €0,659 – πτώση 2,51%) και της Κυπριακής Τσιμεντοποιίας με €3.250 (τιμή κλεισίματος €0,500 – πτώση 4,58%).
 
Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 5 κινήθηκαν ανοδικά, 9 πτωτικά και 9 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ήταν 137.
 
Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας ΑΙΧΜΗ Α.Ε. Σύμβουλοι Επενδύσεων (Ν.Ε.Α. Αγορά) από σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2017, καθότι έχουν εκλείψει οι λόγοι της αναστολής, μετά από την υποβολή και δημοσιοποίηση εκ μέρους της εταιρείας, της Ετήσιας Οικονομικής της Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 31/12/2016 καθώς και της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης για την περίοδο που έληξε στις 30/6/2017.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τμήμα Φορολογίας: Αναθεωρημένη έκδοση εργαλείου υπολογισμού τέλους χαρτοσήμου
Με οριακά κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Στον δρόμο για την εκταμίευση άλλων 75,9 εκατ. από το ΣΑΑ η Κύπρος-Εκπλήρωσε ικανοποιητικά 23 ορόσημα
Επιφυλάξεις και ενστάσεις για ενιαίο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για κρατικούς αξιωματούχους-Τι προνοεί πρόταση του ΑΚΕΛ
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)
Μαρία Παναγιώτου: Προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο
Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Κύπρου-Ολλανδίας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης και καινοτομίας
Τελευταίες πινελιές στα νομοσχέδια για την φορολογική μεταρρύθμιση-Οι βασικές πτυχές και πότε πάνε στην Βουλή
ΣΠΟΔ: Συγκρατημένη μεγέθυνση τον Ιούνιο υπό το πρίσμα εξωτερικών αβεβαιοτήτων-Οι παράγοντες με θετική συμβολή