Παπαντωνίου: «Διερευνάται σοβαρά η κάθοδος στη Λευκωσία»

Γεγονός θα πρέπει να αποτελεί η κάθοδος των υπεραγορών Παπαντωνίου στην Λευκωσία καθώς εδώ και μερικούς μήνες φαίνεται να υπάρχει θερμό ενδιαφέρον από μέρους της CAC Papantoniou για επέκταση της στην πρωτεύουσα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές για εξεύρεση του χώρου που θα στεγάσει τη νέα υπεραγορά που δεν αποκλείεται να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Έγκωμης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διευθύνων σύμβουλο της CAC Papantoniou, Χαράλαμπο Παπαντωνίου αρκέστηκε να μας δηλώσει ότι «διερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο καθόδου στη Λευκωσία».

Διαβάστε ακόμα: Ξενοδόχοι: Στο Λονδίνο με μεγάλες προσδοκίες

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η νέα υπεραγορά ενδέχεται να στεγαστεί σε τεμάχιο γης που γειτνιάζει με το “Café Nero” στην Έγκωμη, ο κ. Παπαντωνίου απάντησε αρνητικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η εταιρεία έχει στα υπόψη της συγκεκριμένο τεμάχιο το οποίο μπορεί να στεγάσει τη νέα της υπεραγορά στη Λευκωσία και βρίσκεται σε ερευνητικές επαφές με το Τμήμα Πολεοδομίας για να διαπιστωθεί κατά πόσον μπορεί στο εν λόγω τεμάχιο να στεγαστεί η νέα υπεραγορά με βάση τους σχεδιασμούς (μέγεθος υπεραγοράς) της εταιρείας προτού προχωρήσει στην ολοκλήρωση της πράξης απόκτησης του εν λόγω τεμαχίου. 

Σε περίπτωση που δοθεί αρνητική απάντηση από το Τμήμα Πολεοδομίας, η εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να ανακαλέσει το ενδιαφέρον της αλλά θα προσφύγει στην αναζήτηση άλλου τεμαχίου.

Η απόφαση για καθόδου στη Λευκωσία των υπεραγορών Παπαντωνίου φαίνεται να βασίστηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο γεγονός ότι υπάρχει περισσότερος και σταθερός πληθυσμός στην πρωτεύουσα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η τοποθέτηση των υφιστάμενων υπεραγορών είναι πιο αραιή σε σχέση με τις υπόλοιπες επαρχίες και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας έχουν σταθερά εισοδήματα σε σχέση με τις παράλιες περιοχές όπου παρατηρείται το φαινόμενο της εποχικότητας. 

Παράλληλα, με την κάθοδο τους στην πρωτεύουσα οι υπεραγορές Παπαντωνίου θα ακολουθήσουν την ίδια σταθερή πολιτική σε ό,τι αφορά την τιμολογιακή πολιτική,  πολιτική για προσφορές, τη διάθεση φρέσκων προϊόντων και σεβασμό προς τον καταναλωτή.
 
Διαβάστε ακόμα: Κύπρος: Μεγάλες προοπτικές να καταστεί κέντρο επενδυτικών ταμείων

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.