Φούρνοι Ζορπάς: Τρία νέα ιδιαίτερα ψωμιά
17:30 - 13 Οκτωβρίου 2017
Με ευκαιρία την Παγκόσμιας Ημέρας Ψωμιού που γιορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου, οι Φούρνοι Ζορπάς δημιουργήσαν 3 νέα ψωμιά, με ιδιαίτερη γεύση αλλά και σημαντική διατροφική αξία.
Το ψωμί με αλεύρι ζέας, ένα εύπεπτο ψωμί με έντονη και γεμάτη γεύση, το οποίο είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και χαμηλότερο σε γλουτένη από το κοινό ψωμί, και το χωριάτικο αρωματικό ψωμί με προζύμι, ένα καθημερινό καλοζυμωμένο ψωμί με ελαφριά αίσθηση, ιδανικό για να συνοδεύσει μαγειρευτά φαγητά της μεσογειακής κουζίνας.
Το τρίτο, αποτελεί μια εναλλακτική και θρεπτική πρόταση που θα δώσει μια διαφορετική νότα στις καθημερινές γευστικές σας συνήθειες.
Το καρυδόψωμο με σταφίδες και μέλι είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά νόστιμο ψωμί, υψηλής θρεπτικής αξίας χάρη στα καρύδια και το μέλι.