Η IronFX Global Ltd στηρίζει τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Το έργο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης ενισχύει η IronFX Global Ltd, στηρίζοντας έμπρακτα φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Σκοπός του Φορέα, που αποτελεί πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Άντρης Αναστασιάδη, είναι η παροχή οικονομικής στήριξης σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη συνέχιση της πανεπιστημιακής τους εκπαίδευσης. 

Με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη δράση του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IronFX Global Ltd, κ. Μάρκος Α. Κασιουρής, δήλωσε: «Οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, ανταποδίδοντας στην κοινωνία την εμπιστοσύνη με την οποία τις περιβάλλει. Νιώθουμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα στη νέα γενιά, που αποτελεί το μέλλον του τόπου. Χαιρόμαστε που μέσα από αυτή την πράξη, αλλά και μέσα από το έργο του Φορέα ευρύτερα, προσφέρεται η ευκαιρία σε συνανθρώπους μας να διεκδικήσουν τα όνειρά τους, μέσω της ολοκλήρωσης των σπουδών τους». 

Ο κ. Κασιουρής, αφού εξήρε το έργο του Φορέα αλλά και τη διαχρονική προσφορά της κ. Αναστασιάδη προς την κυπριακή κοινωνία, σημείωσε πως «η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της IronFX Global Ltd. Η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο και τις προσπάθειες φορέων με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων».

Δειτε Επισης

Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία