powered by

Πλήρης στήριξη Τρ. Κύπρου στους διευθυντές της

Κάθε ανάρμοστη πράξη αρνούνται τρία πρόσωπα που εργοδοτούνται σε διευθυντικές θέσεις του Συγκροτήματος της Τρ. Κύπρου στα οποία ασκήθηκε ποινική διώξη η οποία καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή του το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου εκφράζει την πλήρη στήριξη στα στελέχη του και σημειώνει πως θα συνεχίσουν να ασκούν τα υφιστάμενα καθήκοντά τους.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου
Η Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company («BOC Holdings» και, μαζί με τις θυγατρικές της, το «Συγκρότημα») σημειώνει ότι στις 24 Ιανουαρίου 2017 ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας άσκησε ποινική δίωξη κατά αριθμού προσώπων σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν πριν την οικονομική κρίση του 2013 και την ανακεφαλαιοποίηση με ίδια μέσα της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η «Τράπεζα»). Η δίωξη αφορά γεγονότα τα οποία έχουν ήδη γνωστοποιηθεί μέσω ενημερωτικών δελτίων και άλλων μέσων. Δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά της BOC Holdings, της Τράπεζας ή οποιουδήποτε άλλου μέλους του Συγκροτήματος.

Στα πρόσωπα που διώκονται περιλαμβάνονται τρία πρόσωπα που εργοδοτούνται από την Τράπεζα σε διευθυντικές θέσεις, συγκεκριμένα ο Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών, η Ελίζα Λειβαδιώτου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης, και η Δέσποινα Κυριακίδου, Διευθύντρια Διαχείρισης Διαθεσίμων Συγκροτήματος. Τα πρόσωπα αυτά αρνούνται κάθε ανάρμοστη πράξη και θα συνεχίσουν να ασκούν τα υφιστάμενα καθήκοντά τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της BOC Holdings στηρίζει πλήρως τα τρία αυτά εμπλεκόμενα πρόσωπα. H BOC Holdings θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις αν κριθεί σκόπιμο.

Δειτε Επισης

Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους εστίασε το ετήσιο οικονομικό φόρουμ του CFA Society Cyprus
ΕΚΤ: Πότε κλείνει ο κύκλος μείωσης των επιτοκίων-Τι βλέπουν οι κεντρικοί τραπεζίτες και οι αγορές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Άρθρο του CEO της Eurobank Φωκίωνα Καραβία: Ινδία, ένας στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε 346.230 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών