Powered by

Προβήματα για την Samsung

Επιβράδυνση ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της σε βασικές αγορές της «βλέπει» η Samsung Electronics Co., λόγω αυξημένης αβεβαιότητας, εμπορικού προστατευτισμού και νομισματικών διακυμάνσεων.

Κατά την πρωτοχρονιάτικη ομιλία του τη Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της Samsung και συν-διευθύνων σύμβουλος, Kwon Oh-hyun, παρότρυνε τους εργαζομένους να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος και ειδικά από την τελευταία «αναποδιά» της εταιρείας με το smartphone Galaxy Note 7.

«Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε όσον αφορά την ποιότητα του προϊόντος. Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη βελτιώνοντας την διαδικασία παραγωγής και τους ελέγχους ασφαλείας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως μεταδίδει η νοτιοκορεάτικη εφημερίδα, JoongAng Ilbo, τα αποτελέσματα της έρευνας για τις εκρήξεις μπαταριών του Galaxy Note 7 πρόκειται να δημοσιευτούν μέσα στον Ιανουάριο.

Η εταιρεία είχε προειδοποιήσει ότι θα δεχτεί πλήγμα 5,1 δισ. δολ. στα λειτουργικά της κέρδη τα επόμενα τρία τρίμηνα μετά την απόφαση να σταματήσει τις πωλήσεις του προϊόντος.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Ebury: Πιθανή ύφεση για τη Βρετανία νωρίτερα από τις προβλέψεις των αγορών
«ΑΑΑ» το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων... Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση η Morningstar DBRS
Γερμανία: Αύξηση 2,4% στις πτωχεύσεις επιχειρήσεων τον Ιούνιο
Νέα συρρίκνωση για τη βρετανική οικονομία τον Μάιο-Εντείνεται η επιχειρηματική αβεβαιότητα
Προειδοποίηση ΔΝΤ: Υψηλή αβεβαιότητα λόγω των δασμών Τραμπ-Καλεί σε σταθερό εμπορικό περιβάλλον
Νέο ρεκόρ για το Bitcoin-Πάνω από τα $113.000 με θετικό κλίμα και ρευστοποιήσεις short
Ο Τραμπ επιβάλλει επιπλέον δασμούς 35% στα καναδικά προϊόντα-Ετοιμάζεται η επιστολή για Ε.Ε.
Νέο μέτωπο στο παγκόσμιο εμπόριο...Ο Τραμπ επιβάλλει δασμό 50% στον εισαγόμενο χαλκό
Τουρκία: Αύξηση φόρων σε καταθέσεις και κεφάλαια για την ενίσχυση του προϋπολογισμού
Σημαντική πτώση 3,6% στις τιμές παραγωγού της Κίνας τον Ιούνιο