Powered by

Οι μεγάλες προσδοκίες της Samsung για το Galaxy S8

Τουλάχιστον 60 εκατομμύρια συσκευές Galaxy S8 προσδοκά ότι θα διαθέσει η Samsung στην αγορά περίπου στα τέλη του Απριλίου, με σκοπό να ξεπεράσει τις πωλήσεις του δημοφιλούς της smartphone Galaxy S4 και την αρνητική κριτική που έχει λάβει εξαιτίας του προβλήματος που είχε προκύψει με το Galaxy Note 7.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Investor επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η Samsung έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να της προμηθεύσουν τα εξαρτήματα για την κατασκευή 60 εκατομμυρίων συσκευών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Inquirer, ο στόχος αυτός φαντάζει μεγάλος καθώς προηγούμενες συσκευές της εταιρείας κατάφεραν μικρότερες πωλήσεις, αφού το Galaxy 7 έφτασε τις 48 εκατομμύρια συσκευές, ενώ τα Galaxy S6 και S5 45 τις εκατομμύρια συσκευές το κάθε μοντέλο.

Το Galaxy S8 θα έχει κυρτή οθόνη AMOLED 2K 5,1 ιντσών, θα τρέχει στο λειτουργικό σύστημα της Google Android 7.0 Nougat, ενώ θα ενσωματώνει το νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 835.

Όπως επίσης αναφέρει στο δημοσίευμά της η Investor, φήμες θέλουν τη Samsung να αναβάλει την παρουσίαση του καινούριου Galaxy S8 κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας World Mobile Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 27/02 – 02/03, για μια μετέπειτα αποκλειστική παρουσίαση.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Αναθεωρήθηκε ανοδικά η αύξηση του ΑΕΠ της Ευρωζώνης-Στο 0,6% το πρώτο τρίμηνο
Υπό πίεση οι τιμές ακινήτων στη Βρετανία-Πτώση 0,4% τον Μάιο
Μειώθηκαν βιομηχανική παραγωγή και εξαγωγές στη Γερμανία τον Απρίλιο
Morgan Stanley: Πώς μια ήπια ύφεση θα εντείνει τη δυναμική της αμερικανικής αγοράς
Θετικός σε πιθανή εμπορική συμφωνία με Ε.Ε. ο Τραμπ-«Ελπίζουμε να επιτευχθεί, αλλιώς θα επιβληθούν δασμοί»
Αύξηση στις γερμανικές εργοστασιακές παραγγελίες παρά τους δασμούς Τραμπ τον Απρίλιο
Διατηρεί τα κέρδη ο χρυσός-Με το βλέμμα στη Fed οι traders
Δασμοί Τραμπ: Πιέσεις για τη σύναψη άμεσων εμπορικών συμφωνιών ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ
Το νέο σχέδιο Μερτς για τόνωση της γερμανικής οικονομίας… Φοροελαφρύνσεις-μαμούθ ύψους €46 δις
Κομισιόν: Άνοιξε τον δρόμο για ένταξη της Βουλγαρίας στη ζώνη του ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2026