Powered by

Οι μεγάλες προσδοκίες της Samsung για το Galaxy S8

Τουλάχιστον 60 εκατομμύρια συσκευές Galaxy S8 προσδοκά ότι θα διαθέσει η Samsung στην αγορά περίπου στα τέλη του Απριλίου, με σκοπό να ξεπεράσει τις πωλήσεις του δημοφιλούς της smartphone Galaxy S4 και την αρνητική κριτική που έχει λάβει εξαιτίας του προβλήματος που είχε προκύψει με το Galaxy Note 7.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Investor επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η Samsung έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να της προμηθεύσουν τα εξαρτήματα για την κατασκευή 60 εκατομμυρίων συσκευών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Inquirer, ο στόχος αυτός φαντάζει μεγάλος καθώς προηγούμενες συσκευές της εταιρείας κατάφεραν μικρότερες πωλήσεις, αφού το Galaxy 7 έφτασε τις 48 εκατομμύρια συσκευές, ενώ τα Galaxy S6 και S5 45 τις εκατομμύρια συσκευές το κάθε μοντέλο.

Το Galaxy S8 θα έχει κυρτή οθόνη AMOLED 2K 5,1 ιντσών, θα τρέχει στο λειτουργικό σύστημα της Google Android 7.0 Nougat, ενώ θα ενσωματώνει το νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 835.

Όπως επίσης αναφέρει στο δημοσίευμά της η Investor, φήμες θέλουν τη Samsung να αναβάλει την παρουσίαση του καινούριου Galaxy S8 κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας World Mobile Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 27/02 – 02/03, για μια μετέπειτα αποκλειστική παρουσίαση.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Δασμοί: Η «αναισθησία» των αγορών ενθαρρύνει τον Τραμπ να εκτοξεύει νέες απειλές κατά Ε.Ε. και τρίτων χωρών
Στηρίζει Ούρσουλα για τους δασμούς των ΗΠΑ ο Αντόνιο Κόστα-«Επίτευξη μιας δίκαιης συμφωνίας»
Η αντίδραση της Ε.Ε. στους δασμούς 30% από ΗΠΑ... Έτοιμη για συμφωνία, αλλά και για αντίμετρα αν χρειαστεί
Σε υψηλή επενδυτική βαθμίδα για πρώτη φορά η Βουλγαρία-Αναβάθμιση από Scope Ratings
Ανακοινώσεις από Τραμπ...Δασμοί 30% στα προϊόντα που εισάγονται από την Ε.Ε. στις ΗΠΑ από 1η Αυγούστου
Ebury: Πιθανή ύφεση για τη Βρετανία νωρίτερα από τις προβλέψεις των αγορών
«ΑΑΑ» το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων... Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση η Morningstar DBRS
Γερμανία: Αύξηση 2,4% στις πτωχεύσεις επιχειρήσεων τον Ιούνιο
Νέα συρρίκνωση για τη βρετανική οικονομία τον Μάιο-Εντείνεται η επιχειρηματική αβεβαιότητα
Προειδοποίηση ΔΝΤ: Υψηλή αβεβαιότητα λόγω των δασμών Τραμπ-Καλεί σε σταθερό εμπορικό περιβάλλον