Powered by

adidas: O Ch. Stegmaier νέος General Manager ΝΑ. Ευρώπης

Ο Christian Stegmaier, νυν Vice President Business Development Western Europe, θα είναι ο διάδοχος του Lawrence Norman στη θέση του General Manager της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα αναφέρεται απευθείας στον Andreas Gellner, Managing Director της Νοτίου Ευρώπης.

Ο κ. Stegmaier θα αναλάβει από την 1η Νοεμβρίου 2016 το νέο του ρόλο.

Ο κ. Stegmaier εργάζεται στο adidas Group εδώ και περίπου 20 χρόνια και έχει αποκτήσει μεγάλη διοικητική εμπειρία από τις διαφορετικές θέσεις και ρόλους που έχει αναλάβει εντός του ομίλου. Στην αρχή της καριέρας του στην adidas εντάχθηκε στο τμήμα Product Testing, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη δημιουργία και τη διοίκηση για 5 χρόνια της ομάδας adidas Sports Performance Marketing Operations.

Ακολούθως, δέχθηκε την πρόκληση να ενταχθεί στο δυναμικό της Reebok στα κεντρικά της εταιρίας στο Canton των Ηνωμένων Πολιτειών, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Reebok Global Lifestyle και στη συνέχεια τη δημιουργία των Merchandising και Go-to-Market υπηρεσιών της Reebok.

Έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια στις ΗΠΑ για τη Reebok, ο κ. Stegmaier επέστρεψε στα κεντρικά γραφεία της adidas στη Γερμανία, για να αναλάβει εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου το project "Driving Route 2015". Ύστερα από την εξαγορά του brand Five Ten, κατάφερε να ενσωματώσει τα προϊόντα Five Ten στην κατηγορία adidas Outdoor και έγινε ο Γενικός τους Διευθυντής.

Τα τελευταία 3 χρόνια, ο Christian Stegmaier ηγήθηκε του Business Development του ομίλου στη Δυτική Ευρώπη, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και εφαρμογή των στρατηγικών πλάνων και πρωτοβουλιών της εταιρίας.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Άνω των 100 εταιρειών υπέγραψαν Σύμφωνο της Ε.Ε. για ΤΝ-Mεταξύ αυτών και διεθνείς κολοσσοί
Η Google προσέφυγε κατά της Microsoft ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Γιατί την κατηγορεί
Σουηδία: Μείωσε το βασικό επιτόκιό της κατά 25 μονάδες βάσης η Κεντρική Τράπεζα της χώρας
Επιχείρηση Σιμσέκ στη Νέα Υόρκη να καθησυχάσει τις ανησυχίες των επενδυτών-Η κατάσταση της τουρκικής οικονομίας
«Έφοδος» στα γραφεία της Deutsche Börse και του Nasdaq από τις αρχές της Ε.Ε.