powered by

Η Carob Mill Restaurants στηρίζει την Europa Donna

Ο Οκτώβριος είναι ο Παγκόσμιος μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης καρκίνου του μαστού. H εταιρεία Carob Mill Restaurants Ltd συνεισφέρει και αυτή με τον δικό της τρόπο στην μεγάλη εκστρατεία με στόχο την ενίσχυση των δράσεων της Europa Donna Κύπρου όσον αφορά την ενημέρωση και πρόληψη.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «αναπτύσσοντας έντονη δραστηριότητα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Carob Mill Restaurants, συμμετέχει εθελοντικά στην εκστρατεία τοποθετώντας στους χώρους των εστιατορίων της σχετικό ενημερωτικό υλικό, καθώς επίσης, και σημεία πώλησης συμβολικών δώρων από την Europa Donna Κύπρου».

Με σύνθημα «Αγάπη σημαίνει Μαζί & Μαζί σημαίνει Στηρίζω, Προσφέρω, Μοιράζομαι, Ενημερώνομαι, Προλαμβάνω» η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας, προστίθεται στο ίδιο δελτίο, θέλει να στείλει μήνυμα συνεργασίας και κοινής δράσης όσον αφορά στον τομέα της υγείας, ανάμεσα σε μικρά σύνολα όπως οι οικογένειες και οι φίλοι, θέτοντας το συγκεκριμένο θέμα στο επίκεντρο των καθημερινών συζητήσεων των πελατών της. «Με αυτό τον τρόπο υπογραμμίζεται το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού είναι μία υπόθεση πρόληψης και μία πραγματικότητα την οποία οι άνθρωποι πρέπει να βιώνουν ΜΑΖΙ», σημειώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι η Carob Mill Restaurants, μέλος του Ομίλου Λανίτη, έχοντας έδρα τον Χαρουπομυλο Λανίτη στη Λεμεσό, είναι ιδιοκτήτρια: των εστιατορίων Artima Bistro, ταβέρνα Καρατέλλο, Stretto Lounge Café, Draught Microbrewery, Έψιλον Resto Bar, Marina Beach Bar, Ryan’s Bar & Grill, La Pasteria Il Gusto Italiano, του πολυχώρου εκδηλώσεων Richard & Berengaria Ballrooms, των ψησταριών Κουζίνα και παρέχει επίσης υπηρεσίες εξωτερικής τροφοδοσίας [catering].

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων
Γεγονός το PadelPro Corporate Padel Tournament by IN Business-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Επιστρέφει δυναμικά το 2ο ετήσιο Cyprus Forum London
Κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες συμμετέχουν στο φετινό Compliance Forum