powered by

Αντίστροφη μέτρηση για το Full Energy Live

Ο Ανώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες και Guest Star ο Σάκης Ρουβάς, συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή του ΓΣΠ, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, με το μουσικό γεγονός να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, σε ένα μοναδικό ανατρεπτικό show που θα καθηλώσει τους πάντες, σε μια φαντασμαγορική σκηνή».

Επίσης προστίθεται ότι «εισιτήρια για την αρένα διατίθενται αποκλειστικά από τα εστιατόρια McDonald’s».

Τέλος, αναφέρεται ότι μέρος των εσόδων των εισιτηρίων θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Ronald McDonald House Charities Kύπρου.

Δειτε Επισης

Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
«Women in STEAM»: Οι τρεις εξέχουσες προσωπικότητες που θα μιλήσουν στο συνέδριο της Cyta
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Η έρευνα SheSTEAM παρουσιάζεται στο συνέδριο της Cyta «Women in STEAM»
Όμιλος Λανίτη και Cyprus Seeds επενδύουν στην εμπορευματοποίηση της επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Πάει Πολωνία η Μαρίνα Χατζημανώλη... Σειρά επαφων με ναυτιλιακές εταιρείες για προώθηση του κυπριακού νηολογίου
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Υιοθετήστε μια Κυψέλη: «Bee-come a hero» για τις μέλισσες και το περιβάλλον με αυτή την ομαδική δραστηριότητα
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα «Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact»