powered by

Grand Opening για το Hard Rock Cafe

Με Grand Opening Party γιόρτασε τους τρεις μήνες λειτουργίας του το Hard Rock café Αγίας Νάπας. Ομιλίες από σημαντικά στελέχη της εταιρείας αλλά και πολύ μουσική πλαισίωσαν την εκδήλωση που έλαβε χώρα τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο 3ώροφο κτίριο του Hard Rock Café Αγίας Νάπας και στο εξωτερικό χώρο του κτιρίου με την δωρεάν συναυλία που προγραμματίστηκε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Η Rock Βραδιά ξεκίνησε στο εσωτερικό χώρο του καφέ με VIP καλεσμένους και ομιλίες από τους ιδιοκτήτες του Hard Rock Cafe Αγίας Νάπας και τον Senior Vice President του Hard Rock Café Antonio Bautisa.

Ο ιδιοκτήτης Κρις Χριστοδούλου δήλωσε «Το Hard Rock café στη Κύπρο έπρεπε από την αρχή να ανοίξει στην Αγία Νάπα. Πολλοί θα διερωτάστε γιατί έγινε τώρα το Grand Opening, που στην ουσία είναι ένα Grand Thanks στο κόσμο, στους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Νάπας που αγκάλιασαν και στήριξαν το Hard Rock café αυτούς του μήνες».

Η συνάντηση έκλεισε με έκπληξη αφού τα συγκροτήματα «Minus One» και «48ώρες» άφησαν, όπως παραδοσιακά, γίνεται προσωπικά αντικείμενα ώστε να εμπλουτίσουν τους διακοσμημένους τοίχους του Hard Rock Café. 

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής των «48 ώρες», Βαγγέλης, άφησε το καπέλο του και οι «Minus One» τρία κομμάτια από τα ρούχα που φόρεσαν όταν αντιπροσώπευσαν την Κύπρο στην Eurovision.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ροκ διάθεση στον χώρο έξω από το Hard Rock café, με την συναυλία να μαζεύει εκατοντάδες κόσμο και να κλείνει ασφυκτικά το δρόμο ώστε να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του ροκ συγκροτήματα.

Δειτε Επισης

Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων