Powered by

Κάλεσμα από Υπ. Ανταγωνισμού σε επιχειρήσεις να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπόρων

Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών ανακοινώνει ότι η εταιρεία Ν. ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ έχει εγγραφεί στο Μητρώο Εμπόρων του μηχανισμού Εξώδικης Διευθέτησης Καταναλωτικών Απαιτήσεων (ADR).

Σε ανακοίνωσή της, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών αναφέρει πως ο μηχανισμός ADR δίδει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προσφύγουν σε διαιτησία, για επίλυση τυχόν διαφορών που μπορεί να προκύψουν μετά από την αγορά ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ο μηχανισμός ADR προωθεί την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και των πελατών τους, μέσα από την ανάπτυξη της εμπιστοσύνης.

Στο Μητρώο Εμπόρων ADR είναι ήδη εγγεγραμμένοι οι Α. Στεφανής & Σια Λτδ (καταστήματα “Stephanis”), η Larko Digital Studio, η Dimco Plc Cyprus, η SCB DIY Company Ltd (κατάστημα “Leroy Merlin”), η Χάρης Τσούκκας Λτδ, η Cosmedia P.S.C. Laboratories Ltd, η A&C Christofi Ltd, ο Όμιλος εταιρειών Μαλλούππας και Παπακώστας (εμπορικές επωνυμίες: Mango / Stradivarius / Calzedonia / Intimissimi / Tezenis / Bagatt / Kipling / Primadonna / Four Day Clearance), η A&G KLEIMA ELECTRICALS LTD (καταστήματα “Kleima”), η PERFECT U LTD (καταστήματα “Perfect U”) και η A&G KLEIMA IMPORT EXPORT LTD.

Η Υπηρεσία καλεί τις λοιπές επιχειρήσεις όπως εξετάσουν το ενδεχόμενο εγγραφής τους, προσδίδοντας με τον τρόπο αυτό αξιοπιστία στις συναλλαγές με τους πελάτες τους.

Επιπρόσθετα, η Υπηρεσία προτρέπει τους καταναλωτές όπως κατά τη λήψη απόφασης για αγορά ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, λαμβάνουν υπόψη τα μέσα που προσφέρει η κάθε επιχείρηση για επίλυση τυχόν διαφορών ή προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.


ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βλέπει τις συντεχνίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία το Σάββατο ο Παναγιώτου-Ζητά υπευθυνότητα
Γενικό Λογιστήριο: Σημαντικές μεταρρυθμίσεις και σύγχρονα εργαλεία για ενίσχυση διαφάνειας στις δημόσιες συμβάσεις
Εβδομαδιαία κέρδη 1,32 στο ΧΑΚ
Παράταση στις δηλώσεις εισοδήματος με πληροφορίες ελεγχόμενων συναλλαγών
ΚΟΕ: Αναθεώρησε στο 3,5%, από 3,0%, την εκτίμηση του για ανάπτυξη το 2024
Στο Υπουργικό πρόταση για παράταση της υποβολής φορολογικής δήλωσης μέχρι και την 30η Νοεμβρίου
Συνεχίστηκε η ανοδική πορεία του ΣΠΟΔ τον Σεπτέμβριο-Ετήσια αύξηση 1,1%
Το τραβάνε στα άκρα οι συντεχνίες-Κήρυξαν σε κατάσταση απεργίας την ξενοδοχειακή βιομηχανία
Οι κύριες προτεραιότητες του Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων το 2025-Προϋπολογισμός ύψους €554 εκ.
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις