powered by

Hyundai: Δύο θέσεις στο βάθρο των νικητών στο Ράλι Γερμανίας

Ένα φανταστικό διπλό πέτυχε η Hyundai στο Ράλι Γερμανίας, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA WRC 2016. Ο Dani Sordo στη δεύτερη θέση και ο Thierry Neuville στην τρίτη, έδωσαν στην Hyundai ανεκτίμητους βαθμούς, διατηρώντας την σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και τρία πληρώματα ανταγωνίστηκαν σκληρά για τη δεύτερη θέση, με ελάχιστη απόσταση ο ένας από τον άλλον. Τελικός νικητής ο Dani Sordo, ο οποίος ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας οδηγών με 86 βαθμούς, ενώ οι Hayden Paddon και ο Thierry Neuville, βρίσκονται ακόμη πιο ψηλά εφόσον ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με 94 βαθμούς.

Η Hyundai, με 201 βαθμούς, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στη γενική κατάταξη, ενώ απομένουν τέσσερεις αγώνες για το 2016 και η διαφορά με τον πρώτο βρίσκεται στους 55 βαθμούς. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μέσα στο 2016 που η Hyundai ανεβάζει δύο οδηγούς στο βάθρο.

Ο Διευθυντής της Ομάδας Hyundai Motorsport, Michel Nandan, δήλωσε σχετικά: “Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση με ένα φανταστικό αποτέλεσμα! Το ξέραμε πως θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό το Ράλι Γερμανίας αλλά δεν το περιμέναμε τόσο ασφυκτικό. Η διαφορά 0.1 δευτερόλεπτα μετά από 17 διαδρομές και 300χλμ. ειδικές διαδρομές ήταν απίστευτη. Συγχαίρω και τα τρία πληρώματα μας για την εξαιρετική παρουσία τους. Είναι υπέροχο να βλέπεις δύο οδηγούς σου στο βάθρο, ιδιαίτερα αφού ο αγώνας γινόταν στο “σπίτι” μας! Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για όλους στην ομάδα που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τους αγώνες που έρχονται. Το Hyundai i20 WRC Νέας Γενιάς συμπεριφέρθηκε άψογα και τώρα έχουμε μερικές βδομάδες μέχρι το Ράλι Κορσικής”.

Δειτε Επισης

Η Ablebook ενισχύει την προσβασιμότητα σε τέσσερα πρατήρια Fill n Go μέσω νέας συνεργασίας
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας-Πρόεδρος ο Ανδρέας Ιωαννίδης
«Women in STEAM»: Οι τρεις εξέχουσες προσωπικότητες που θα μιλήσουν στο συνέδριο της Cyta
Η έρευνα SheSTEAM παρουσιάζεται στο συνέδριο της Cyta «Women in STEAM»
Όμιλος Λανίτη και Cyprus Seeds επενδύουν στην εμπορευματοποίηση της επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Πάει Πολωνία η Μαρίνα Χατζημανώλη... Σειρά επαφων με ναυτιλιακές εταιρείες για προώθηση του κυπριακού νηολογίου
Υιοθετήστε μια Κυψέλη: «Bee-come a hero» για τις μέλισσες και το περιβάλλον με αυτή την ομαδική δραστηριότητα
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα «Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact»
Ν. Χριστοδουλίδης: Μετατρέπεται σε state of the art το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Είναι πρότυπο»
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards